Hráč 22. kola - Jan Havlena - Byla to taková náhoda.

0

Jan Havlena o svém prvním gólu v utkání prohlásil, že to byla taková náhoda. Jan se rozpovídal o své aktuální střelecké formě. O tom, kam by to chtěl ve fotbale dotáhnout a také o tom, jaké sporty mimo fotbal praktikuje. 

Podařilo se vám Probluz porazit jasný výsledkem, byl i průběh zápasu tak jednoznačný? 
Víceméně jsme Probluz přehrávali po celou dobu utkání. Byli jsme jasně lepší a to jsme neproměnili ještě spoustu šancí, které jsem měl navíc na triku i já.  Ale jinak jsme byli určitě lepším týmem, takže výhra rozhodně zasloužená.

 

Vám konkrétně se podařilo vstřelit dvě branky, mohl byste nám je trochu popsat? 
První branka byla taková šťastná. Dostal jsem balón do “brejku“ a tak jsem se to snažil dobře umístit. Ale trefil jsem hráče, který to naštěstí tečoval tak, že to padlo přímo k tyči.  Byla to taková náhoda. Druhý gól padl zase po dlouhém pase za obranu a já křižnou střelou únik proměnil.

 

V jarní části soutěže se Vám zatím střelecky hodně daří, čím je to způsobeno? 
Zlepšilo se mužstvo, zejména tím, že přišlo pár nových hráčů. Takže hrajeme více útočně. A já si myslím, že protože hraji hrotového útočníka, tak se ode mě ty góly očekávají. A to ještě navíc spoustu šancí neproměňuji. Mohl bych dát daleko více gólů. Zaplať pánbůh, že tam padá alespoň to, co tam padá. 

 

Je Vám pozice útočníka ta úplně nejbližší? 
Určitě ano, hraji ho od mala. Troufám si říct, že dokážu využívat svých předností – důrazu, rychlosti. Jak říkám, hraji to od mala, takže bych svou pozici rozhodně neměnil.

 

Berete fotbal jen rekreačně? Nebo se mu věnujete více? 
Teď už spíše rekreačně. Ale hraji ho od šesti let, takže už jsem tomu dal hodně a tak doufám, že ho aspoň do těch padesáti zvládnu hrát.

 

Kam byste to chtěl nejdále dotáhnout? 
No říkali mi, že až tady v Hradci postaví nový stadión, tak by mě tu rádi viděli. J Ale tak třeba jednou ten kraj bych si rád vyzkoušel. Ale i tady v tom Okresním přeboru máme teď dobrou partu lidí, se spoustou hráčů hraji už od mala, takže bych momentálně nic neměnil. I když je to třeba škoda vůči fotbalové kariéře, tak jsem tady spokojený.

 

Co Vy a jiné sporty? 
Aktivně určitě ne, ale rád si zahraju takové ty sporty jako nohejbal, tenis nebo softbal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou