Hráč 10. kola - Martin Tlustý - Bylo to o dost rychlejší, bojovnější a fyzicky náročnější.

0

Martin Tlustý má za sebou už docela slušnou fotbalovou kariéru. Stihl si chvíli zahrát i první dorosteneckou ligu v Českých Budějovicích. O tom, jaké to tam bylo se dozvíte v článku. Dále se dozvíte, který poločas zápasu Martinovi více vyhovuje. Nebo po jaké době se mu podařilo vsítit hattrick.

Začátek zápasu se týmu podle mých informací moc nepovedl, jaká byla příčina? 
Myslím, že jsme na ten zápas nebyli dostatečně připraveni. Nikomu se nechtělo běhat a soupeř nás zaskočil tím, jak na nás vletěl. Hráli ze začátku docela dobře, takže jsme se toho lehce zalekli.

 

Ve druhé půli jste byl na hřišti jen Vy sám? Nebo jak mi vysvětlíte, že jste byl jediným střelcem? 
Já jsem zvyklý na to, že jsem v druhé půlce takový rozehřátý. Více rozdýchaný, takže vice běhám, než v té první. Hodně jsem se snažil nabízet a kluci mi dobře nahrávali. Já jsem se vysunul trochu více dopředu. Takže jsem dostával dobré přihrávky a podařilo se mi je proměnit v branky.

 

Podařilo se Vám vstřelit hattrick, stává se to často? 
Ne ne. To bylo snad po pěti letech.

 

Podle sestav často střídáte svou pozici v záložní řadě, která je Vám úplně nejbližší? 
Nejspíše to bude ten levý záložník, na kterém jsem nastoupil i v posledním zápase.

 

Prošel jste několika mládežnickými týmy, můžete nám přiblížit Váš kariérní postup? 
Začínal jsem v žákách v Olympii HK, poté jsem šel do dorostu do Cidliny. Následně do Nového Bydžova. A odsud jsem šel přímo do Českých Budějovic do dorostenecké ligy. A následně jsem se vracel zpátky do Bydžova.

 

Jaké to bylo si zahrát první ligu v Budějovicích? 
Bylo to o dost rychlejší, bojovnější a fyzicky náročnější. Tréninky v podstatě každý den, zápasy přes týden. Občas se dostavil jeden den volna a pak už se zase makalo. Takže opravdu hodně náročné.

 

Kdo Vás během kariéry zatím nejvíce ovlivnil? 
Byl to táta. Protože i přesto, že jsem s tím chtěl několikrát seknout a přestat hrát, tak mě neustále nabádal k tomu, ať u fotbalu zůstanu a makám dál.

 

Máte ještě mnoho fotbalových let před sebou, kam byste to rád ještě dotáhnul? 
Já bych to spíš hrál už tak rekreačně. J

 

Co říkáte na systém B-tříd v Královéhradeckém kraji? 
Já si myslím, že to je docela dobře udělané. Protože když se po první půlce dostanete do první poloviny tabulky, tak tu druhou půlku už můžete hrát tak trochu uvolněněji. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou