Česká fotbalová liga má na programu středeční vložené kolo

0

Pracovní týden si týmy z třetí nejvyšší soutěže u nás zpestří vloženým 33. kolem. Na programu je již zítra a odehraje se všech devět zápasů. Jednotný výkop je stanoven na 17:00. Opět nás čeká ideální počasí, tak proč nevyrazit na fotbal. 

Štěchovice - Čáslav

 

Štěchovické hráče čeká v dalším utkání jarní části České fotbalové ligy celek z Čáslavi. Kdysi úspěšný tým, který bojoval i o účast v první lize se nyní potácí na hraně sestupu do divize a rozhodně potřebuje každý bod k vylepšení své pozice v tabulce. V posledním utkání na půdě Louňovic měl středočeský celek naděje na bodový zisk, ale vše změnila poslední minuta utkání, kdy Čáslav inkasovala a prohrála 1:2.

 

Štěchovice o víkendu zajížděli také na půdu soupeře. Na hřišti v Jirnech se urodila bezbranková remíza, kterou rozhodly následné pokutové kopy. Štěchovice si po porážce 7:8 v penaltovém rozstřelu odvezli jeden bod, což stačilo na udržení desáté příčky v tabulce.  

 

Tip redaktora: výhra Čáslavi

 

Chomutov - Benešov

 

Hodně zajímavý duel je na programu v Chomutově, kde místní tým přivítá na svém stadionu Benešov. Oba celky se pohybují v pásmu sestupu. Hůř je na tom domácí tým, který má na svém kontě 23 bodů a okupuje sestupovou příčku. Hosté z Benešova si díky sobotní výhře na půdě Vltavínu polepšili a aktuálně mají čtyř bodový náskok na svého zítřejšího soupeře.

 

V Chomutově tedy lze očekávat opatrný fotbal, kdy se ani jeden tým nebude chtít dopustit chyby, ale více se budou muset snažit domácí, kteří jsou na sestupové příčce. Hosté jsou přeci jen v lepší pozici.

 

Tip redaktora: remíza

 

Vyšehrad - Admira Praha

 

Malé pražské derby, ve kterém kromě boje o body půjde i o prestiž. Poslední podzimní utkání těchto dvou celků nabídlo velmi zajímavou podívanou a celkem osm branek. Nyní se mají fanoušci jistě také na co těšit. Každé utkání mezi pražskými celky má náboj a každý divák jistě ocení i emotivnější průběh utkání a pár vyhrocených situací.

 

Aktuální tabulkové rozpoložení obou celků dává jasně najevo, že favoritem bude vyšehradský celek, který je v tabulce pátý. Admira zaujímá třináctou pozici a úspěšně na jaře uniká sestupovým příčkám přesně podle plánů. Zápas může do jisté míry také ovlivnit to, jak bude Admira posílená o hráče pražské Slavie.

 

Tip redaktora: výhra Vyšehradu

 

Písek - Zápy

 

Důležitý týden čeká na hráče Písku. V zítřejším domácím utkání se jihočeský celek bude snažit získat tři body důležité v boji o záchranu proti Zápům a v sobotu proti Meteoru Praha. O tom, že by měl Písek zvládnout oba zápasy, jasně hovoří pohled na tabulku, kde si nováček letošního ročníku třetí ligy nevede moc dobře a je na předposledním místě.

"V nadcházejících dvou zápasech chceme stoprocentně uspět, to znamená, že v nich musíme získat plný počet bodů. V Převýšově jsme pomýšleli alespoň na bod, ale zápas skončil tak, jak skončil," uvedl trenér Písku pro klubový web s nelichotivou vzpomínkou na víkendové utkání, kde jeho tým o body přišel v závěru utkání.

 

Tip redaktora: výhra Písku

 

Bohemians Praha - Domažlice

 

Souboj z nejvyšších patek třetiligové tabulky bude zítra odpoledne na programu v pražském Proseku. Suverénní lídr tabulky přivítá doma třetí celek průběžného pořadí České fotbalové ligy. Domácí fotbalisté mají pro tento týden jasnou motivaci a tím je udržení velkého odstupu od druhého a třetího týmu tabulky a takovou menší motivací navíc jsou narozeniny trenéra Veselého, který bude koncem týdne slavit 37 let.

 

Hosté, kteří již čtvrtým rokem bojují v třetí lize, zatím letos míří za nejlepším umístěním v historii. „Domažlice jsou farmou Viktorie Plzeň, a tak uvidíme, zda k nám přijedou s posilami. Doufám, že se už dají všichni naši hráči zdravotně dohromady a nastoupíme v plné síle,“ řekl trenér Roman Veselý na klubovém webu před zítřejším duelem.

 

Tip redaktora: remíza

 

Zbylý program 33. kola ČFL:

 

Louňovice - Králův Dvůr

Meteor Praha - Loko Vltavín

Převýšov - Jirny

 

Union 2013 - Chrudim


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou