Tip Experta na 18. kolo | Rokycany - Okresní přebor!

0

Okresní přebor mužů nabídne o víkendu dalších 6 zápasů v rámci 18.kola. Přinášíme Vám tipy na jednotlivá utkání od našeho experta Petra Berana.

TJ Sokol Dobřív"A" - TJ Sokol Raková B - Tip: 1

Dobřív si již nemůže dovolit ztratit, na jaře mají na svém kontě pouze bod a Rakové se navíc kreje zápas "A" týmu s "B" týmem. Tudíž jasná jednička.

TJ Spartak Strašice"A" - FC Těškov - Tip: 0

Těškov dokáže velmi urputně bránit a pokud dá první gól, budou to mít Strašice velmi těžké.

Sokol Přívětice - FC Mirošov - Tip: 1

V Přívěticích se vyhrává vždy velmi těžko, navíc domácí na jaře získali ze tří zápasů osm bodů. Hosté tak budou bo bodech sahat marně.

Sokol Skomelno - SK Primalex Břasy - Tip: 1

Souboj dvou týmů ze dna tabulky, navíc týmů, které dali nejméně golů. Břasy na jaře ještě neskórovaly, a proto zůstanou body ve Skomelně.

TJ Holoubkov"A" - TJ Sokol Radnice B - Tip: 1

Holoubkov potřebuje udržet kontakt s čelem tabulky, a proto musí proti Randicím bezpodmínečně zvítězit. Věřím, že domácí fanoušci vyburcují svůj tým k vítězství.

FC Cheznovice 96"A" - TJ Město Zbiroh B - Tip: 2

Zbiroh dokáže hrát velmi organizovaně, navíc může posílit z "A" týmu, který hraje den předem. Tudíž věřím ve vítězství hostů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou