Vaše hlasy vybraly hráče kola I. B třídy. Tím nejlepším byl Filip Hladík

0

Jako každý týden, po každém kole, rozhodovaly vaše hlasy o tom, kdo se stane nejlepším hráčem 22. kola I. B třídy. A nestal se jím nikdo jiný, než Filip Hladík.

Merklínský obránce nastupuje za svůj tým pravidelně. Až po 22. kole se mu však dostalo pocty proniknout do ideální jedenáctky po právě odehraném kole. A hned v hlasování zvítězil. Filip Hladík předvedl v utkání proti Nejdku výborný výkon a navíc vstřelil jednu branku. Hladík si vysloužil od vás 49 % hlasů.

 

Druhá pozice patří Danielu Bendovi. Útočník Dolního Žandova vstřelil dvě branky a i díky tomu jste mu dali 40 % všech hlasů.

 

Pomyslná bronzová medaile by pak visela na krku Štefanu Kundrátovi. Ten předvedl v dresu Dolního Žandova doslova heroický výkon. Na hřišti byl pouze 58 minut, během kterých ale dokázal vstřelit čtyři branky. Obdržel od vás 7 % hlasů.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou