Vyhlášení hráče 22. kola OP Kladno

0

Je středa a máme tu pro vás výsledky hlasování o hráče kola. Pojďme se teď společně podívat na to, kdo zvítězil a stal se tak hráčem kola...

Hráčem 22. kola OP Kladno se stal záložník FK Brandýsku Libor Slapnička - zvítězil s přehledem se získanými 50% všech hlasů. A čím si vítězství zasloužil?  Ve středu hřiště působil jako pilíř zálohy. Dobře rozehrával dopředu a domácí k ničemu nepustil. Asi k tomu dopomohla i nová role kapitána.

Na druhém místě se s 33% hlasů umístil hráč Baníku Libušín (aktuálně vedoucího týmu tabulky) hrající na postu obránce, Václav Kulhánek. A čím si hlasy zasloužil? Dobře dirigoval hru, prokázal přehled a zakládal protiútoky kvalitními přihrávkami.

Třetí místo tento týden patří Martinu Gregorovi - záložníku Kamenných Žehrovic, který získal 6% všech hlasů. A za co hlasy získal? Byl v zápase tvůrcem hry, nepřicházel o balóny a dostával se do zajímavých šancí.

Vítězům blahopřejeme a našim čtenářům děkujeme za jejich hlasy. Rozhovor s hráčem kola Liborem Slapničkou z Brandýsku se pokusíme přinést v následujících dnech. 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou