Rozhovor s hráčem 22. kola III.třídy, skupiny A okresu Vyškov Ondřejem Dostalíkem

0

Ondra Dostalík, hráč B mužstva Pačlavic-Dětkovic, ve své kariéře přeskočil dorosteneckou kategorii a k fotbalu se vrátil až v dospělosti. Ve svém volném čase se věnuje ženě, rodině a ze sportů, mimo fotbal, má nejraději fitness. Snaží se žít zdravým životním stylem. Takový je vámi zvolený, Hráč kola.

Jaká je Tvoje zatím krátká, fotbalová kariéra?

Moje fotbalová kariéra je opravdu krátká. Začínal jsem hrávat v Morkovicích za žáky a následně jsem přešel do Pačlavic. Tam jsem, po odchodu z žákovské kategorie, s fotbalem skončil a znovu jsem začal hrát opět až za muže. Byl to obrovský skok ze žáků do mužů a dlouho jsem se s ním vyrovnával.



Na Pačlavicích je zajímavé, že leží v okrese Kroměříž a hrají fotbal v okrese Vyškov. Víš proč je tomu tak a jak Ti to vyhovuje?


Mně osobně okres Vyškov vyhovuje, protože je vše v malé vzdálenosti a nemusíme zajíždět někam daleko, na rozdíl od okresu Kroměříž. Co vím, tak Pačlavice vždy hrály v okrese Vyškov a neviděli jsme jediný důvod proč přecházet jinam.



Pačlavické "A" mužstvo, za které hraje Tvůj bratr, má našlápnuto k postupu do krajské soutěže. Budeš bojovat o to, abys s ním pravidelně mohl hrát za áčko?

 

Samozřejmě, že se budu snažit, ale určitě to nebude lehké. V B týmu je několik kvalitních hráčů, jako je Tomáš Vincenec nebo Jiří Kocourek a několik dalších, kteří se určitě budou snažit dostat se do kádru áčka. Motivace hrát krajskou soutěž bude velká. Naše A mužstvo má soutěž velice dobře rozehranou a doufám, že vše vyjde tak, jak má a klukům se podaří postoupit.



Co děláš v "civilním"  životě? Prozraď něco ze svého soukromí.

V civilním životě pracuji jako referent logistiky. Ve svém soukromí se snažím žít zdravým životním stylem, sportovat a co nejvíce trávit čas se svou ženou a  rodinou.

 

Jaké jsou Tvoje další sportovní aktivity a jaké máš jiné zájmy?


Já mám rád opravdu všechny sporty, ať už bojové nebo kolektivní s míčem. Baví mě naprosto všechno, ale moji obrovskou láskou, mimo fotbal, je fitness, kterému dávám nejvíce času. Snažím se pomáhat a vybičovat i některé spoluhráče z A týmu nebo kolegy z práce k lepší fyzické kondici. Posilovna a hřiště je můj druhý domov.

 

A co cíle, ať už životní nebo sportovní? 


Každý má nějaký svůj cíl, za kterým si jde. Já mám cílů hodně, jen se snažím je realizovat postupně a všechny.

 

Děkuji za rozhovor a přeji ať Ti všechno vychází podle tvých představ.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou