Hráče kola ovládly opět Křižanovice

0

Hráčem 22. kola OP Vyškov se stal křižanovický Tomáš Fürst. Hned v závěsu byly Švábenice a Brankovice.

1. Tomáš Fürst - 38 %

Tomáš plní ve svém týmu pozici záložníka. Není pochyby o tom, že tuto funkci vykonává zodpovědně. To také dokázal v zápase proti Lysovicím, kdy dokázal ze středu rozehrávat krásné balóny a dostat tak svůj tým k mnoha brankovým příležitostem. Ve dvou z nich se prosadil i on. Podrobnější rozhovor Vám přineseme zítra.

 

2. Martin Novotný - 21 %

Nejenže  v utkání vstřelil velmi důležitý hattrick, ale také si vypracoval mnoho krásných šancí. Také připravil pro ostatní spoluhráče další šance, které skončily bohužel nevyužity. I přesto těmito brankami výrazně pomohl k zisku 3 bodů.

 

3. Pavel Tichý - 7 %

Už po několikáté se dostal do sestavy kola. I přesto, že jeho tým prohrál, tak to byl právě on kdo v obraně "jezdil". Nenechal nikomu nic zadarmo ani svým spoluhráčům z futsalu, kteří hráli za Drnovice

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou