Nejlepším hráčem 22. kola III. třídy, se stává ...

0

... David Starý ! Rezerva Vysoké zajížděla v tomto kole do Hořiněvese. Svému soupeři nadělila šest kusů a její hráči mohli odjet poklidně domů. Třemi góly se blýskl právě náš dnešní vítěz. David tak potvrdil svou aktuální skvělou střeleckou formu.

Na prvních třech místech se umístili:
1. David Starý                 -  Vysoká n. L. B     - 42% hlasů!
2. Filip Kmínek               -  Červeněves         - 35% hlasů!
3. Jan Kohout                 -  Lužec n. C.           - 10% hlasů!

 

Na druhém místě se umístil poslední vítěz Filip Kmínek. Útočník Červeněvesi zvyšoval v utkání na hřišti Malšové Lhoty na 0:2. Po té, co se Malšové Lhotě povedlo v závěru utkání snížit stav utkání na 1:2, se ukázalo, že Filipův gól byl vítězný. Filip v jarní části soutěže táhne gólově svůj celek a je tak výraznou postavou třetí třídy.

 

Třetí místo si v tomto kole může "užít" Jan Kohout. Levý obránce obrýnce Lužce se svým výkonem tučně podepsal pod těsné vítězství svého celku. Lužec na domácím hřišti porazil B-tým Roudnice. Toto vítězství znamená prozatimní dotažení se bodově na předposlední Prasek. 

 

S Davidem Vám přeneseme rozhovor v průběhu týdne. Jestli se náhodou stalo, že Váš favorit nezvítězil, nesmutněte. Po dalším hracím kolem pro Vás připravíme další hlasování, ve kterém právě toho svého koně můžete prosadit!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou