Nejlepším hráčem 22. kola Okresního přeboru se stává ...

0

... Jan Havlena ! Útočník TJ Sokol Mystěves si v tomto kole připsal dvě branky. Mystěves přivítal na svém hřišti celek z Probluze a vyprovodila jej pěti brankami. Jan dal právě dvě z nich a tak se tučným písmem podepsal, pod tento debakl.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Jan Havlena               -  Mystěves              - 32% hlasů!
2. Radek Schubert        -  Skřivany               - 30% hlasů!
3. Radek Kollár               -  Třebeš B               - 28% hlasů!

 

S odstupem pouhých dvou procent se na druhé příčce umístil náš dvojnásobný vítěz, Radek Schubert. Radek si připsal hattrick při domácím výprasku "béčka" Třebše. Tím se zároveň dostal do čela tabulky střelců Okresního přeboru. Obrany soupeře si jistě musí dávat na Radka pozor.

 

Na třetím místě se opět s odstupem dvou procent umísťuje Radkův soupeř a jmenovec, Radek Kollár. Třebeš si sice ze hřiště Skřivan odvezla výprask. Herně to ale vůbec nevypadalo špatně a její hráči si užívali míč na kopačkách daleko častěji, jak domácí. Radek jako střední záložník na tom měl lví podíl a tak si právě zasloužil nominaci.

 

S vítězem přeneseme během týdne rozhovor. Pokud nevyhrál Váš favorit, nevadí. V příštím kole budete mít opět šanci prosadit toho Vašeho koně!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou