Nejlepším hráčem 10. kola 1.B třídy - sk. H, se stává ...

0

... Zdeněk Lanta ! Deštné se podařilo podruhé za sebou bodovat a dalo by se říct, že v bojích o záchranu, ještě její hráči mají rozhodně co říct. V tomto kole se jim podařilo porazit na domácí půdě silný celek z Lípy. Zdeněk přispěl k výhře, jak skvělou defenzivní prací(zejména v první polovině utkání), tak gólem a za to si zasloužil nominaci. 

Na prvních třech místech se umístili:
1. Zdeněk Lanta             -  Deštné v OH                - 48% hlasů!
2. Martin Moravec         -  Borohrádek                 - 17% hlasů!
3. Richard Frank            -  Předměřice n. L.         - 8% hlasů!

 

Dalším obráncem na stupních vítězů je Martin Moravec z Borohrádku.  Vedoucí celek z Borohrádku sice vyhrál na domácím hřišti nad Vamberkem, až na penaltový rozstřel. Martin ale svému týmu pomohl vstřelit jednu z branek a tak měl velký podíl na dramatickém utkání, které po základní hrací době skončilo 3:3.

 

A do třetice další obránce, na třetím místě se umístil Richard Frank z Předměřic. Tomu e povedlo vstřelit veledůležitý gól na hřišti Zdelova. V konečném součtu může mít tento gól cenu zlata, protože Předměřice byly před tímto kolem na předposledním místě právě za Zdelovem.

 

Na rozhovor se Zdeňkem se můžete těšit v průběhu týdne. Do té doby můžete nabírat síly na další hlasování, které proběhne opět po příštím hracím kole. A třeba v něm si protlačíte svého favorita, který tento týden nevyhrál!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou