Ondřej Dostalík obránce mužstva Pačlavice-Dětkovice "B" hráčem 22. kola III. třídy skupiny A okresu Vyškov

0

Výrazné vítězství Pačlavic-Dětkovic v Chvalkovicích na Hané, patřilo k největším překvapením minulého kola III. třídy skupiny A na vyškovském okrese. V tomto zápase podal výborný výkon Ondra Dostalík a na základě toho byl vybrán do sestavy kola. Také vy, čtenáři našeho portálu, jste jeho hru ocenili a zaslali jste mu největší počet hlasů. Proto se stal po zásluze hráčem tohoto kola.

Tentokrát jsou výsledky hlasování hodně vyrovnané a vítězný Ondřej Dostalík dostal 18% vašich hlasů. Na druhém místě se umístil šikovný záložník Hoštic-Heroltic Filip Kocourek, který v prvním jarním vítězném zápase Hoštic na domácím hřišti, nejen, že dobře hrál, ale také vstřelil důležitou vyrovnávací branku. Filip od vás dostal 16% všech hlasů. V těsném závěsu se na třetím místě umístil opět obránce tentokrát chvalkovický Vojtěch Baranay, který obdržel 15% vašich hlasů. Všem umístěným hráčům blahopřejeme a přejeme ať se jim v dalším fotbalovém životě daří ještě lépe než doposud.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou