Nejlepším hráčem 10. kola 1.B třídy - sk. E, se stává ...

0

... Martin Tlustý ! Zápas Nepolisy - Hronov se zdál po poločasovém výsledku 3:1 v podstatě rozhodnutý. Jen Martin měl pocit, že je potřeba ještě více výsledek pojistit. Proto také v druhém poločase vstřelil tři branky a vyprovodil hosty ještě větším debaklem. 

Na prvních třech místech se umístili:
1. Martin Tlustý             -  Nepolisy               - 40% hlasů!
2. Tomáš Němec           -  Kobylice               - 21% hlasů!
3. Jan Marko                   -  Nepolisy               - 18% hlasů!

 

Na druhém místě se umístil útočník FC Spartak Kobylice, Tomáš Němec. Ten nejprve poslal svůj tým na hřišti Police do vedení 0:1. Po té, co hosté vyrovnali a přidal i další vedoucí gól na 1:2. Výrazně tak pomohl svému týmu, na horké půdě soupeře, udržet si kontakt se špičkou tabulky.

 

Jan Marko už ví, jaké to je skončit první, dokonce ví, jaké to je skončit druhý. A také ví, jaké to je skončit třetí. Dnes se tedy na třetím místě umísťuje podruhé. Jan je náš nejčastěji nominovaný hráč. To si zasluhuje svými skvělými výkony v brance Nepolis. Nepolisy se mohou pyšnit pohými sedmi obdrženými brankami v devíti zápasech a Jan má na tom velký podíl.

 

S vítězem v průběhu týdne přeneseme rozhovor. Nedostal se Váš favorit na stupně vítězů? To Vás vůbec nemusí mrzet. Po příštím hracím kole nás čeká další hlasování o hráče kola a třeba pak vyhraje právě ten Váš favorit!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou