Hráč 21. kola - Radek Schubert - Tak chtěl bych si zahrát s Messim, ale měl by se učit on ode mě, že jo.

0

Radek Schubert naší anketu vyhrál podruhé za sebou. Tentokrát nám prozradil něco o tom, kdo ho k fotbalu přivedl, kdo ho nejvíce ovlivnil. Také jakou soutěž by si chtěl ještě ve své kariéře zahrát. S úsměvem také na závěr dodal, že by se rozhodně měl Messi spíš učit od něj, než Radek od Messiho.

Od našeho posledního rozhovoru se Vám podařilo vstřelit ve dvou zápasech pět gólů. To Vás vyhouplo do čela tabulky střelců Okresního přeboru, jaká je příčina takové formy? 
Tak to opravdu vůbec netuším. Mám teď větší chuť do fotbalu, která je zapříčiněná lepšími teplotními podmínkami teď v jarní části soutěže.

 

Kdy a kdo Vás k fotbalu přivedl?
Byl to nejspíš můj táta někdy v sedmi letech. Ten mě tenkrát přivedl na trénink do Skřivan a tak jsem nějak začínal. 

 

Kdo Vás ve fotbale nejvíce ovlivnil? 
Tak to byl také táta a taky třenéři, kteří mě tady po celou dobu vedli. Ale nikdo nějak extrémně ne. Všichni mě ovlivnili tak nějak stejným způsobem.

 

Můžete nám trochu rozvést průběh Vaší dosavadní kariéry? 
Hned po pár trénincích jsem šel hrát do Cidliny, takže jsem v podstatě začal až v Cidlině. Tam jsem vydržel do zhruba čtrnácti let. No a od té doby jsem tady ve Skřivanech a rozhodně nemám v plánu někam přestupovat.

 

Co považujete jako svůj největší sportovní úspěch? 
Ten teprve přijde. J

 

Jakou soutěž byste si chtěl ve Vaší kariéře zahrát? 
B-třída tady ve Skřivanech by rozhodně byla pěkná. Ale tak okresní přebor taky není špatný a tak jsem spokojený za to, co je.

 

Chtěl byste si někdy zahrát po boku nějakého známého hráče? Co byste se od něj chtěl přiučit?
Tak chtěl bych si zahrát s Messim, ale měl by se učit on ode mě, že jo. J


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou