Hráč 20. kola - Milan Tomek - To je zas nějaká recese naších kluků.

0

Milan Tomek byl z vítězství hodně překvapen. Na mé představení reagoval slovy : To je zas nějaká recese naších kluků. Milan patří mezi Kosičcské pamětníky, takže nám prozradil něco o tom, jaké fotbalové časy byly v Kosičká ty nejlepší a nebo také, do kolika let bude ještě zaujímat pozici jedničky mezi tyčemi.

Patříte už mezi pamětníky. Na jaké období v Kosičkách vzpomínáte nejraději?
Samozřejmě to je období, kdy se postupovalo do A-třídy. Bohužel dva roky po té jsme hned padali do B-třídy a pak hned do Okresního přeboru. No a od té doby se tam "áčko" tak nějak plácá.

 

Jak dlouho předpokládáte, že ještě budete zastupovat pozici brankářské jedničky? 
To člověk nikdy neví. Jsou tady mladší. Uvidíme, jak se to bude tady vyvíjet. Těžko říct, může se klidně stát, že tady "béčko" skončí. Uvidíme příští sezónu. Poněvadž se ani neví, jaké mančafty tady ještě budou. Protože zájem o fotbal mizí a mladí se do toho moc nehrnou. Ale to je asi tak nějak všude na vesnickém fotbale.

 

Vzpomínáte si ještě, kdy a jak jste s fotbalem začal? 
Někdy, když jsem se přistěhoval. A na vesnici v podstatě jiný sport neexistoval. Předtím jsem ještě hrál házenou, ale od toho jsem musel upustit.

 

Jaký byl průběh Vaší kariéry? Nebo jste po celou fobu působil v Kosičkách?
Ne to ne, tady před tím nebyl dorostenecký tým. Takže jsem v dorosteneckém věku působil v Boharyni. A od osmnácti jsem v podstatě tady.

 

Byl jste brankáře po celou dobu kariéry?
Tak tak. Já jsem byl vždycky trochu větší postavy, tak mě vždycky postavili do brány.

 

Podařilo se Vám z pozice brankáře vstřelit i nějakou branku?
Určitě bylo období, kdy jsem chytal za "áčko" a zároveň hrál za "béčko", to jsem pár gólů vstřelil. Takže nějaké branky za B-tým, ale co si pamatuju, tak jsem si i jako brankář párkrát kopl penaltu. Ale statistiky si rozhodně nezaznamenávám.

 

Jaké jsou cíle týmu do zbytku sezóny?
Udržet se v třetí třídě, nedělat ostudu a mít hlavně radost z fotbalu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou