Rozhovor s hráčem 21. kola OP Karlovy Vary, Jonášem Šabatou

0

Jonáš Šabata, útočník Stružné, si v souboji s Verušičkami připsal dvě přesné trefy v závěru utkání a podílel se tak na výhře svého týmu 10:0. 

 

Jak jste se dostal k fotbalu? 


K fotbalu jsem se dostal již jako malý kluk, když jsem začal chodit do Sokolu Bochov do žáků. A začal jsem, protože tam trénoval vzdálený člen mé rodiny. 

Kdo je váš fotbalový vzor? 


Nemám nikoho konkrétního, jsem toho názoru, že je každý v něčem dobrý a každý má co zlepšovat. 

Jak byste popsal branky, které jste proti Verušičkám vstřelil? 


Jsem rád za 2 vstřelené branky, je to poprvé, co jsem dal 2 branky za celek TJ Stružná. Ale největší podíl na tom nese můj spoluhráč Milan Mitterpach, který mohl skórovat do prázdné brány, ale neučinil tak a přihrál mi, abych si mohl dát první gól v zápase. Druhý gól byl podle mně z chyby soupeře kdy čekal, že po přihrávce hráči do offsidu bude rozhodčí reagovat tak, že pískne a oni budou moci rozehrát v klidu, ale hráč na kteréhož šla přihrávka tak nehrál, protože věděl, že je v offsidu, a tak míč doputoval až za půlku kde jsem ho jako první doběhl já a šel jsem sám na gólmana. To už nebylo nijak těžké proměnit, přeci jen je brána dost velká, abych měl čas zamířit a vystřelit podel gólmana k tyči.

Jak vidíte šance Vašeho týmu ve zbytku této a do dalších sezón? 


Teď je to sporné, hrajeme každý zápas s jinou sestavou. Ale věřím v to, že těchto pár prohraných zápasů bylo jen přechodné období a že v tuto chvíli půjdeme už jen nahoru v těchto posledních zápasech jarní části sezóny. 

Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění?

 
Zatím nic vážného. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou