Tip experta 16. kolo čtvrtá třída Žďárska skupina B : Lukáš Machát

0

Expertem pro 16. kolo čtvrté třídy skupiny B, je třicetiletý trenér Velkého Meziříčí Lukáš Machát. Tento rodák z Velkého Meziříčí vede místní Céčko a částečně pomáhá i Béčku. „ Když jsem přestoupil z Pyšel, třebíčského okresu, do týmu Jabloňova, který se bohužel po letech rozpadl, tak se nám v hlavě zrodila myšlenka založit FC Velké Meziříčí C, kde hraji a zároveň se podílím na vedení týmu, říká lodivod Celtiku a přidává své tipy.

Křoví - Strážek, Tip2

Tady dávám tip 2. Křoví se aktuálně utápí na posledním místě a nemyslím si, že Strážek, jako největší aspirant na postup klopýtne.

 

Olší - V. Meziříčí C, Tip2

Špatně se mně tipuje na náš zápas, ale myslím, že teď odvádíme vcelku dobré výsledky a doufám, že tento zápas zvládneme.

 

Březí - Jívoví B, Tip1

V tomto utkání tipuji jedničku. Domácí jsou v dobré formě a na jaře ještě neprohráli. Na svém hřišti jsou velmi silní.

 

Tasov - O. Bítýška B, Tip2

O. Bítýška hodně dýchá prvnímu Strážku na záda. Myslím si, že padne hodně branek na obou stranách, ale pokud Bítýška přemýšlý, že se o postup popere, tak by tento zápas měla zvládnout.

 

Bory - Měřín C, Tip1

 Tady to vidím opět na výhru domácího týmu. Měřín se o body bude chtít určitě porvat, bude vidět hodně gólů. Bory na jaře hrají velmi dobře a výsledek si pohlídají.

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou