Kadeřábek trefil výhru Úval v poslední minutě!

0

Tohle bolí dvakrát! Dlouho to vypadalo na bezbrankovou remízu a na divácky oblíbený penaltový rozstřel. V rámci dalšího kola Divize B přijel na domácí hřiště Motorletu Praha celek Úval. Hosté chtěli odčinit poslední prohraný zápas s Chomutovem, stejně jako domácí Motorlet, který před týdnem prohrál v Neratovicích-Byškovicích. A domácí nakonec museli skousnout prohru i dnes, Úvaly vyhrály nejtěsnějším rozdílem a gólem z jednadevadesáté minuty! Hvězdou zápasu tak není nikdo jiný, než střelec jediného gólu - Jan Kadeřábek. 

I přes jediný vstřelený gól se hrál pohledný fotbal, který přinášel povedené akce z obou stran. Bohužel, oběma týmům scházela finální fáze a střelba. Domácí Motorlet Praha se od počátku jarní části soutěže potýká se špatnou ofenzivou a zápas proti Úvalům nebyl výjimkou. Hosté jsou na tom podobně. Výkony úvalských fotbalistů jsou od března jako na houpačce, posledních pět zápasů - 1:0, 0:2, 1:2 np, 0:1, 1:0. 

 

Vítězný gól Kadeřábka přišel, v již zmíněné, poslední minutě utkání. Úvaly zahrávaly standardní situaci a hostující útočník na malém vápně doklepl míč do sítě. Následně rozhodčí zapískal konec zápasu. 

 

11.4.2015, 16:30     FK Motorlet Praha : SK Úvaly  0:1 (0:0)

Branka: 91' Kadeřábek

 

FK Motorlet Praha - Foferka, Karbulka, Brůžek, Podvín, Podzemský, Sainer, Pyšek, Hájek, Hák, Tvrdý, Novotný

SK Úvaly - Marek, Matějka, Štěpánek, Škoda, Benčič, Kadeřábek, Luk. Marek, Bozděch, Kraus, Němeček, Špringr

 

Ohlasy:

 

Roman Plura, vedoucí Motorletu Praha: "Podali jsme nevýrazný výkon. Celé jaro nás zatím trápí špatná koncovka a dneska jsme de facto neohrozili bránu soupeře. Musíme zlepšit důraz, ten dnes nebyl žádný."

 

Tomáš Staněk, trenér Úval: "Soupeř nás zatlačil hlavně v první půli a i přes to, že moc nestřílel, tak jsme měli problém s pohybem a se štěstím jsme odolali. V poslední akci se nám díkybohu podařilo rozhodnout. Měli jsme víc štěstí. "

 

Další zápasy 21.kola:

 

AFK LoKo Chomutov - TJ Sokol Nové Strašecí 1:2 np 

FK Lovosice - FC Nový Bor  6:0

FK Litoměřice - FK Litol  5:2 

FK Baník Souš - SK Horní Měcholupy  1:2

SK Kladno - TJ Krupka  2:1 np

Sokol Brozany - Žatec  zítra

Neratovice - Libiš zítra

 

 

Autor: Jan Pechánek

Foto: www.skuvaly.cz

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou