HRÁČ KOLA - 21.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2014-2015: Smutný střelec Štěpán Vošta!

0

V Miřeticích se odehrál v neděli večer nejkrásnější zápas, během něhož vstřelil hostující útočník Štěpán Vošta za velmi nepříznivého stavu hattrickem zpět o body, na které nakonec společně se svými spoluhráči ze Spartaku Průhonice nedosáhl, přesto nezůstal jeho výkon bez odezvy a stal se hráčem kola.

Spartak Průhonice podlehl o víkendu v nejkrásnějším a na góly nejbohatším zápase 5:3 v Miřeticích, kde jeho hráči v úvodu zápasu prožívali velmi trpké chvilky a po prvním poločase odcházeli do šaten s tříbrankovým mankem. Po přestávce se daly očekávat další góly domácích, jenže...

 

Okamžitě po zahájení druhého poločasu se gólově prosadil Štěpán Vošta, který zřejmě ještě netušil, jak moc se mu z osobního hlediska zápas s Miřeticemi vydaří. Vošta po hodině hry vstřelil v rozmezí osmi minut další dva góly a svůj fantastický výkon okořenil hattrickem, který si vysloužil 32% Vašich hlasů.

 

Na druhém místě tradiční ankety skončil David Turek z Miřetic, který se mohl na rozdíl od jistě trochu smutného Štěpána Vošty z výsledku radovat ze zisku tří bodů, ke kterým přispěl velmi dobrým výkonem, a to zejména během prvního poločasu, kdy vstřelil gól a následně mohl další přidat, jenže jeho zakončení po skvělém úniku zamířilo těsně mimo. Turkovo představení si vysloužilo 24% všech hlasů.

 

Kdyby mezi nejlepšími hráči uplynulého kola chyběl Kamil Moudrý, bylo by to velké překvapení, to se ale nekoná. Moudrý zazářil v Teplýšovicích, kde hostující hráči Kácova prohrávali po prvním poločase o dvě branky, po přestávce však předvedli úžasný comeback, který odstartoval famózním výkonem Pana. Kácov dostal po snížení soupeře v závěru zápasu pod obrovský tlak, který během posledních čtyř minut, včetně té druhé z nastavení, dva góly a vystřelil svému týmu tři body po výhře 3:2. Moudrého výkon ocenilo 17% hlasujících.

 

PŘEHLED NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 21. KOLA FAIR CREDIT 1.B třída sk. D

 

1. Štěpán VOŠTA (Spartak Průhonice) - 32% hlasů

2. David TUREK (Miřetice) - 24% hlasů

3. Kamil MOUDRÝ (Kácov) - 21%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou