Prvním hráčem kola III. třídy je Pavel Sládek, jenž za sebou nechal Josefa Filipa a Milana Homera

0

Č E S K O K R U M L O V S K O  -  Historicky první námi publikovanou hlasovací anketu pro III. třídu místní okresní soutěže jste si vzali za svou a určili jste naší první vítěznou trojici, na jejímž vrcholu s uctihodným náskokem již figuruje lipenský obránce Pavel Sládek. Ten získal více než polovinu zaslaných hlasů a své dva soupeře nechal daleko za sebou. Jedním z nich je na druhém místě obsazený Josef Filip, hrotový fotbalista "béčka" Vyššího Brodu, jenž zaznamenal v posledním utkání dvě branky a TOP trojúhelník nejlepších uzavřel větřínský ostrostřelec a autor hattricku Milan Homer.

1. místo: PAVEL SLÁDEK - FC Lipno nad Vltavou  |  54% hlasů
V uplynulém kole se střelecky naladil na úspěšnou vlnu a dvěma proměněnými trefami se podepsal pod ziskem jednoho bodu v desetizářezové přestřelce, která nakonec vítěze ale nenašla. V osobním ohodnocení a pozápasovém ohlasu trenéra mužstva byl označen za nejlepší článek týmu. Hráčem zápasu lipenského fotbalového klubu jej označil i kouč soupeře, což jasně nasvědčovalo další nominaci do sestavy kola. Pavel Sládek následně dostal nad polovinu všech zaslaných hlasů. což z něj dělá anketního krále.

 

2. místo: JOSEF FILIP - FK Dynamo Vyšší Brod "B"  |  17% hlasů
Útočník "B zýmu" vyšebrodského Dynama, jenž v posledním utkání zaznamenal dvě trefy do sítě soupeře. Tímto svému týmu vystřílel těsné vítězství a důležité tři body do tabulky. "Áčko" Vyššího Brodu již u nás v této anketě své úspěšná jména má, včetně jednoho vítěze a i rezervní kádr pokračuje v jeho šlépějích. Josef Filip, jehož jméno trenér vyslovil, když určoval nejlepšího hráče utkání, oslovil sedmnáct procent hlasujících.

 

3. místo: MILAN HOMER - SK Větřní "B"  |  9% hlasů
Na pomyslné bronzové pozici se v úvodním kole naší pravidelné hlasovací anketě umístil větřínský kanonýr a ostrostřelec, jenž svému týmu navyšuje skóre v počtu nastřílených branek a žene jej za postupem o třídu výše. Muž, o jehož jméně nemusel náš nformátor - Vlastimil Sulzer - dlouho přemýšlet a muž, jenž svou velice aktivní hrou na hrotu sestavy v posledním utkání zařídil velkou porci úspěšných střelebných pokusů a hattrickem se podepsal pod vysokou desetibrankovou výhrou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou