Hráčem kola se stal chvalšinský Tomáš Nymsa, za ním skončil M. Hajdák a trojici uzavřel L. Koza

0

Č E S K O K R U M L O V S K O - Z již pravidelných zástupců setavy kola jste vy, naši čtenáři a fanoušci okresní fotbalové soutěže, vybrali nejlepší trojici, která celé jedenáctce vévodí. Pomyslnou bronzovou medaili si zasloužil již podruhé v řadě nominovaný Lukáš Koza, zadák Černé v Pošumaví, před ním se umístil  smolný nešťastník, jenž ve správný čas napravil svou reputaci, dolnodvořištecký Michal Hajdák a hráčem kola se již po několikáté nominaci stal Tomáš Nymsa z Chvalšin.

 

   

 

1. místo: TOMÁŠ NYMSA - TJ Sokol Chvalšiny  |  25% hlasů
Do sestavy kola byl tento nadějný mladý políř základní sestavy niminován již několikrát, ovšem proti chvalšinskému týmu stála velká konkuremce hlasujících soupeřů. Minulý týden ze zadařilo a klub skvěle reprezentoval brankář Cába, jenž skončil na druhé pozici. Vše se zdálo být na dobré cestě a týden na to se příznivci a fanoušci lídra jarní části opravdu činili. Vybojovali Tomáši Nymsovi vítězství, které si dozajista zasloužil. Nejen, že svým vstřeleným gólem vybojoval na hřišti soka důležitý bod, ale také zápas co zápas maká na plný plyn a na pozici záložníka plní předurčené úkoly na jedničku.

 

 

2. místo: MICHAL HAJDÁK - FK Dolní Dvořiště  |  17% hlasů
V předchozích utkáních se do osobních statistik nezapsal zrovna v nejlepším světle, když ve dvou po sobě jdoucích utkáních překonal vlastního brankáře, byť ukázkovými trefami, ale tentokrát své neúspěchy smazal hrou, která sice nevedla k vítěznému konci, ale nejvíce oslovil trenéra Bršťáka. Ten jej za dobrou a spolehlivou defenzivní hru jmenoval hráčem utkání a zároveň nominoval do naší pravidelné ankety. Tímto však připsal Dolnímu Dvořišti další úspěch. což také stojí za zmínku - tento celek je prozadím tím nejúspěšnějším v této soutěži, což potvrzuje aktivitou na našem portálu tituly, kteréžto u nás získal.

 

 

3. místo: LUKÁŠ KOZA - TJ Černá v Počumaví  |  15% hlasů
Svou předváděnou hrou si vysloužil dva tituly nejlepšího hráče utkání svého celku za poslední dvě utkání a to jistě o něčem svědčí. Oba poslední zápasy sice neskončily pro Černou vítězně, ovšem nebyla ani poražena. Tento bronzový defenzivní obránce aktivní měrou pšispěl k bodovým dělbám a ačkoliv je první téměř celá polovina tabulky hodně vyrovnaná a vedoucí trojice figuruje se shodným bodovým součtem, přílipenský fotbalový klub se stále s nejvíce nestřelínemými brankami a nejmenším počtem inkasovaných zásahů jeví na samém vrcholu. Soutěž tedy Černá vede a k dalším utkáním se i tento zadák bude stavět v roli favorita a lídra.

 

 

 

Již zítra přineseme pravidelný rozhovor s hráčem kola, jímž je pro tento týden již avizovaný sokolík Tomáš Nymsa. Jistě vám prozradí, co anebo kdo stojí za jarními úspěchy jeho týmu, ale tázat se jej budeme i na jeho fotbalovou minulost a jaké budoucnosti by se také rád sám dočkal. Kdo ví, třeba svým fanouškům, a v první řadě hlavně fanynkám, poví něco o svém osobním životě mimo trávník.

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou