Plzeň - Sever - Okresní přebor – Hráčem 21. kola je Václav Švamberg!

0

Hlasování v minulém týdnu bylo zatím nejvyrovnanější, vítěz tohoto kola ovšem vyhrál, jak se říká, o parník. Václav Švamberg, záložník Kožlan, se prosadil v Nečtinách hned dvakrát, druhá trefa, rána ze dvaceti metrů do šibenice, pak byla dokonce vítězná. Vy jste jej odměnili pětatřiceti procenty hlasů!   

 

 

 

 

 

Václav Švamberg – Hráč Kožlan nejprve vystihl chybnou rozehrávku nečtinského obránce s gólmanem, následně vstřelil i vítěznou branku utkání, když se prosadil povedenou ranou z dobrých dvaceti metrů pod břevno. To všechnu mu vyneslo pětatřicet procent vašich hlasů.

 

Tomáš Karban – Útočník Vejprnic se na veledůležité výhře nad Mladoticemi podílel dvěma góly, když výčet utkání otevřel i uzavřel. Již v šest minutě se prosadil pěknou ranou pod břevno, čtvrtou branku svého týmu trefil na zadní tyči po pěkné centru spoluhráče. Stříbrné místo bylo o chlup, získal šestnáct procent vašich hlasů.

 

Tomáš Rusňák – Čtyřgólový střelec Třemošné v duelu s Manětínem. Na devítigólovém přísunu lídra poslednímu týmu tabulky se podílel více jak polovinou branek, penaltu pro Körnera totiž také zařídil svým hbitým pohybem v pokutovém území. Do konce hlasování sváděl velkou bitvu o lepší příčku, nakonec s patnácti procenty vašich hlasů bere i tak povedený bronz.    


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou