Plzeň kraj - 1.A třída – Hráčem 25. kola je Jakub Kozlík!

0

Revoluce! V rámci pětadvacátého kola jste Hráčem kola zvolili poprvé gólmana! Svým výběrem jste ukázali na brankáře Pačejova Jakuba Kozlíka, který jako jediný udržel čisté konto a zcela tak vynuloval střelce druhého Mýta. Vysloužil si jednačtyřicet procent vašich hlasů. 

 

 

 

 

 

Jakub Kozlík – Jediné čisté konto kola si připsal pačejovský gólman, který zcela vynuloval střelce druhého Mýta. Jako vítěz bral jednačtyřicet procent vašich hlasů!

 

Michal Křížek – Lhotský záložník se ze své parkety postaral o dvě branky ze tří svého týmu. Byl tak hlavním strůjcem vítězství nad Újezdem. Stříbro v naší anketě mu vyneslo sedmadvacet procent hlasujících fanoušků.

 

Roman Kába – Bronz bral další záložník, tentokráte z celku Svéradic. Byl u tří branek ze čtyř svého týmu. Otevřel i uzavřel střeleckou listu v zápase, druhý gól pak pro svého spoluhráče připravil jak na zlatém podnose. Vy jste ho odměnili osmnácti procenty vašich hlasů.

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou