Daniel Malý opět hráčem kola

0

Výsledky hlasování o nejlepšího hráče 21. kola jsou známy. Pojďte se s námi podívat, jak anketa dopadla.

Nejvíce hlasů ze všech, konkrétně 28%, získal záložník Daniel Malý. Ofenzivní středopolař Vstiše patří k technicky nejlépe vybaveným hráčům celé ligy a v naší anketě se objevuje pravidelně. Daniel se navíc stává prvním fotbalistou, který anketu na Plzni-jihu vyhrál dvakrát, poprvé se mu to povedlo v 18. kole. Tentokrát mu prvenství náleží díky nádherné trefě z přímého kopu do sítě Blovic B. Gratulujeme!

 

Na druhém místě se možná překvapivě umístil obránce Milan Karlík z Kláštera. Hlasující jeho perfektvní výkon korunovaný častými náběhy do ofenzivy ocenili 26% ze všech odevzdaných hlasů, takže boj o první místo bylo opravdu těsný. Karlík tak má po výhře 3:2 nad Zálužím další důvod k radosti.

 

Naši trojici uzavírá zdemyslický brankář Ondřej Kropík, který získal 23% hlasů. Gólman momentálně pátého celku tabulky v utkání se Spáleným Poříčím B čaroval a kapituloval až v nastaveném čase. Utkání tak dospělo do penalt, kde tento sympaťák opět exceloval.

 

Hlasování bylo tentokrát velice těsné a napínavé. Ve výše zmíněné trojici netradičně najdeme záložníka, obránce i brankáře. Nejen těmto třem, ale i těm, kteří se do sestavy kola dostali, gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou