Tipy na 16. kolo ve 4. třídě na Plzni-jihu

0

Bývá zvykem, že v rubrice "Tip experta" hovoří vybraný hráč, trenér, fanoušek či funkcionář o nadcházejících zápasech a o jejich průběhu. Dnešek bude malým experimentem. Role experta se, s dovolením, tentokrát zhostím já, Paul Válka, reportér nejen pro 4. třídu na Plzni-jihu. Troufám si říci, že po více jak měsíci jarní části už mám o týmech určitý přehled. Nebo ze sebe udělám hlupáka? Uvidíme ... :)

 

 

 

Záhoří - Chlum

Výkony Záhoří jsou na jaře jako na houpačce. Chlum také nezáří oslnivou formou. V posledním kole oba celký zvítězily, když dokázaly vstřelit tři góly. Vidím to na vyrovnané utkání, které rozhodne gól Jana Majorszkého v 86. minutě.

Tip: 1

 

Dnešice - Ptenín

Druhý tým tabulky hostí poslední celek. Bodový rozdíl je 16 bodů, rozdíl ve skóre také značný. Dám na papírové předpoklady a tipuji výhru Dnešic 3:1. Podle mého názoru nejjednoznačnější zápas.

Tip: 1

 

Seč - Mantov

Na jaře dosud neporažená Seč hostí nevyzpytatelný Baník Mantov. Vítězná série neskončí ani tentokrát. Hattrick Tymla a skvělý výkon Martinovského pošlou domácí za třemi body. Nebo ne?

Tip: 1

 

Líšiná - Hradec B

Zatím jsem vsadil pokaždé na domácí. To teď změním. Vedoucí celek tabulky je jednoznačným favoritem. Srdce by rádo zkusilo nějaký překvapivý výsledek, ale rozum je silnější. Konečný výsledek 1:4. Budou se kopat dvě penalty.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou