Tip Experta 21. kola OP Kladno

0

Vidím to na hru kočky s myší. I takto tipoval výsledek jednoho z nadcházejících  zápasů trenér aktuálně vedoucího týmu tabulky Baníku Libušín pan Petr Bartoš. Jak bude ve svém tipování úspěšný, ukáže až nadcházející víkend. Pojďme se teď na jednotlivé zápasy podívat podrobněji...

FK Brandýsek : SK Družec: tip - 4:1

Brandýsek hraje pěkný fotbal a má ve svém středu výraznou osobnost - střelce Strnadela. Družci se poslední dobou nedaří, proto tipuji jasné
vítězství domácích.

 

TJ Sokol Hostouň B : TJ Baník Stochov: tip - 9:0

Tady to vidím na hru kočky s myší. Hostouň hraje doma velmi dobře, ato i díky posilám z A mužstva. Naopak někteří hráči Stochova neradi jezdí k mužstvům
z vyšších pater tabulky.

 

SK Velké Přítočno : SK Kročehlavy: tip - 2:2

Přítočnu se doma daří díky menšímu hřišti a zkušeným hráčům. Kročehlavy mají naopak mladé perspektivní mužstvo. Proto to vidím na remízu.

 

TJ Sokol Klobuky : TJ Slovan Kladno: tip - 3:2

Klobuky doma body snadno nerozdávají. Slovanu se na jaře vůbec nedaří. Proto věřím domácím, že potřebné vítězství uhrají.

 

SK Baník Libušín : SK Kamenné Žehrovice: tip 3:0

Na jaře nehrajeme tak dobře jako na podzim. Žehrovicím se celkem daří. Přesto věřím, že potřebné 3 body získáme díky kvalitní útočné hře.

 

TJ Baník Švermov : SK Slaný B: tip 1:0

Domácí hrají velmi dobře a daří se jim i výsledkově. Slaný má poslední dobou problémy se střílením gólů, proto tipuji těsné vítězství domácích.

 

TJ Sokol Lidice : TJ Novoměstský Kladno: tip 3:2

V Lidicích se hraje velmi těžko. Novo není tak dobré jako na podzim. Tipuji těsnou výhru domácích.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou