Tip experta - 21. kolo - Štefan Farkaš, vedoucí týmu SK Lišov

0

Další víkend klepe na dveře a nás čeká již 21. kolo, ve kterém náš dnešní expet Štefan Farkaš (vedoucí týmu SK Lišov) věří zejména vítězství domácích týmů, včetně dosavadní lídra sk. D Ševětínu, který již dnes přívítá celek Sokolu Suchdola nad Lužnicí. 

 

TJ Jiskra Nová Bystřice - TJ Tatran Lomnice na Lužnicí - tip - 1

Zápas dvou sousedů v tabulce. Očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém nakonec zvítězí domácí.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně - TJ Nová Včelnice - tip - 1

Chlum podává poslední dobou dobré výkony. Hostující mužstvo hraje hodně po křídlech rychlý fotbal. Avšak jako u předchozího duelu věřím domácím.

TJ Sokol Kardašova Řečice - TJ Lokomotiva České Velenice - tip - 1

Umístění domácích neodpovídá jejich předváděné kombinační hře. Jejich hra se mi vždycky líbila, jsou rychlí a důrazní. Dle mého názoru opět zůstanou všechny body "doma" . 

TJ Dolní Bukovsko - FK Rašelina Soběslav "B" - tip - 1

Soběslavská rezerva minule překvapila na hřišti Ledenic, kde získala cenné vítězství z venku. Přesto si myslím, že hráči Dolního Bukovska v tomto zápase další překvapení nedopustí a doma soupeře z chvostu tabulky porazí. 

SK Ševětín - Sokol Suchdol nad Lužnicí - tip - 1

Zápas, kde domácí bojují o postup, soupeř naopak o udržení se v soutěži. Suchdol předvádí trvdý, důrazný styl hry, kterým se bude chtít prezentovat na hřišti dosavadního lídra soutěže. Pokud si chtějí domácí udržet komfortní náskok pěti bodů na druhé Ledenice, měli by zvítězit. 

SK Lišov - TJ Slavoj Ledenice - tip - 1

Zápas našeho mužstva s Ledenicemi má vždy příchuť derby. Pravidelně se hraje pěkný fotbal pro diváky. Sice máme trošku problémy se sestavou pro zranění a vyloučené hráče, ale věřím, že se s tím popereme a derby ovládneme. Po dvou porážkách s Novou Bystřicí a minulé kolo v Suchdole už by to chtělo zlomit !

TJ Sokol Slavonice - FK Sokol Třebětice - tip - 0

Ačkoliv Třebětice předvádí fyzicky náročný fotbal, jejich výsledky jsou jak na houpačce. Slavonice bojují o záchranu, takže jim velí doma bodovat. V tomto duelu se oba celky rozejdou smírně a zápas skončí remízou. 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou