Tip experta 21. kolo - Martin Pištora: Na Drahlín bych vsadil i barák

0

Po vzoru ostatních redaktorů našeho portálu, jsem si pro další Tip Experta vybral sám sebe. Tipy pro dvacáté první kolo přidá Martin Pištora. V tomto kole věřím převážně domácím celkům. Ale rozhodně bych řekl, že toto kolo nebude tím, kde se rozhodne o postupujícím do Okresního Přeboru.

Litavan Bohutín - TJ Zduchovice tip: 1

Bohutín je jeden z nejkvalitnějších týmů v soutěži. Tento fakt potvrzuje již dlouho a sobotní podvečer nebude výjimka. Na domácím hřišti si Litavan poradí i se Zduchovicema. Zářit bude především střelec Plocha, který si drží v Bohutíně skvělou formu.

 

Sokol Narysov - Sparta Věšín tip: 1

Narysov v minulém kole utrpěl trochu ostudu v podobě nedohraného a následně kontumovaného zápasu v Bohutíně. V této soutěži se, ale občas takovéto situace stávají. Domácí Narysov táhne hlavně střelec Kaňa, který jako velký fanoušek Slavie bude chtít Spartu porazit, i když se jedná pouze o Spartu Věšín. 

 

Sokol Drahlín - TJ Sokol Dolní Hbity tip:1 

Hostující celek ze Hbit měl velmi dobrou podzimní část. V té jarní však příliš nezáří, a proto dnes volím jasnou jedničku, i kdybych na to měl vsadit barák. Drahlín je doma silný a nehrozí, že by na domácí utkání nepřišlo to nejlepší co má trenér Lebeda k dispozici. Věřím tomu, že svou skvělou formu prokáže Ježek a bude rozhodnuto. 

 

SK Jince B - Kovohutě Příbram tip: 2

Toto je jeden z mála zápasů, ve kterém bude můj tip na hosty. Kovohutě mají vše co má tým pro vítězství mít. Kvalitní partu, velkou motivaci pro vítězství a navíc kvalitní kádr. Jince dokáží občas předvést velice dobrý výkon, ale dnešek nebude tento případ. 

 

SK Pečice - Slavoj Obecnice tip: 1

V minulém kole Pečice těsně prohráli s favoritem na postup. Byl to po dlouhé době tým, který s Kovohutěma hrál vyrovnané utkání, a i proto Obecnice nebude problém. Uvidíme, zda střelec Řezáč potvrdí dvě branky z minulého utkání a dopomůže k vítězství.

 

TJ Ligmet Milín B - Sokol Hvožďany tip: 1

Milín i Hvožďany jsou vždy velká neznámá. V tomto zápase bych tipoval remízu, ale tento tip nemám příliš v lásce, a proto budu spoléhat na pomoc hráčů z A-týmu Milína a tím pádem výhru domácího celku. 

 

 Tochovice B - S Vrtule Láz tip: 1

Další tip na domácí. Tochovice jsou poměrně znechuceni z výsledku a průběhu v minulém kole, a proto doma udělají vše a zvítězí. Srdcem bych spíš přál Vrtuli, ale vzhledem k tomu jak se Láz v poslední době schází, bude zápas ve prospěch Tochovic. Otázkou tohoto utkání je jen to zda Tochovice budou posílení z áčka a vyhrají velkým rozdílem.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou