Hráčem 24. kola se stal Štěpán Kacafírek

0

Hráčem kola se stal již podruhé. Štěpán Kacafírek je jednou z největších osobností Středočeského krajského přeboru. Jeho góly táhnou Suchdol směrem k divizi. V zatím posledním zápase vsítil dvě branky do sítě posledního Spartaku Příbram. Jak ale sám přiznává, rozhodně se nejednalo o lehký zápas. „Na výhru jsme se nadřeli. Postavení Příbrami neodpovídá jejich hře, mají prostě smůlu.“

Bytelně se hřeje na čelní příčce střelců Středočeského krajského přeboru. Vstřelil osmadvacet branek, druhý Hašler z Ovčár „jen“ osmnáct. Poslední dvě přidal v domácím zápase proti Spartaku Příbram, tedy týmu, který je v tabulce poslední, ale rozhodně hrát fotbal umí. „Byl to hodně těžký zápas. Postavení Příbrami neodpovídá jejich hře, mají prostě smůlu,“ říká suchdolský ostrostřelec úvodem.

 

Vzápětí ale dodává, že si výhry velmi váží. „Silné týmy přeci umí vyhrávat, i když se jim třeba tolik nedaří,“ dodává Kacafírek. Pětadvacetiletý útočník v tomto zápase vstřelil dva góly. „První branka byla z penalty. To je vždycky loterie. Vybral jsem si stranu, brankář šel na tu opačnou,“ popisuje svoji první branku. Ta druhá už ale byla ze hry. „Spoluhráč mi vypíchnutím přihrál balón, otočil jsem se, utekl obráncům a zakončil na vzdálenější tyč,“ vrací se k vítězné trefě muž, bez jehož osmadvaceti branek by se Suchdolští stěží prali o postup.

 

Jak již bylo řečeno, anketu hráče kola vyhrál již podruhé. Jistě to nezůstane bez povšimnutí suchdolských spoluhráčů. „Naše kabina to sleduje. Dokonce jsme si to zapsali i do sazebníku. Navzájem se spoluhráči hecujeme,“ objasňuje s tím, že určitě bude muset přispět. Z následujících slov ale vyplývá, že to Štěpánu Kacafírkovi až tolik nevadí. „Moc si toho vážím. V téhle soutěži hraje hodně dobrých fotbalistů. Vyhrát podruhé za tři týdny mě opravdu těší. Každému, kdo mi poslal hlas, děkuji,“ říká a už se dívá směrem k příštímu zápasu, který jeho tým sehraje na půdě SK Rakovník.

 

„Bude to tam hodně těžké. Mají dobrý tým, navíc dostávají málo gólů, takže nic jednoduchého. Na zápas se ale hrozně těším, doufám, že přivezeme dobrý výsledek,“  zakončuje povídání hráč 24. kola.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou