SK Haňovice věří, že se jim podaří navázat na povedenou jarní část minulé sezóny

0

Vyzpovídali jsme pana Miroslava Uvízla, hrajícího kapitána za SK Haňovice, který nám prozradil, co je trápí, ale i za co jsou rádi a co mají do budoucna v plánu.

Jaké je akutální dění v klubu?

V loňské sezóně jsme po bídném podzimu, získali pouhých 7 bodů. Z toho důvodu bylo pro náš tým důležité rozjet jarní záchranářskou stíhací jízdu. Což se nám také povedlo a skvělou druhou částí jara se nám záchrana vydařila a skončili jsme na 8. místě tabulky. Za posledních 7 kol se nám podařilo 6x vyhrát a z toho jednou remízovat.

 

Důležitou zprávou pro nás je, že zůstává trenér Tomáš Hrdlovič, který přišel v zimě a tým hodně pozvedl a dovedl k záchraně. Doufáme, že v nadcházející sezóně navážeme na úspěšné jaro, podaří se nám hrát v klidnějších vodách tabulky a nebudeme mít problémy se záchranou.

 

 

S čím v poslední době bojujeme, jsou mládežnická mužstva a klesající počet aktivních členů spolku. V aktuální sezóně jsme tak už nepřihlásili mužstvo starších žáků a budeme mít pouze dorosty a muže.

 

Jaká byla letní příprava?

Letní příprava bývá hodně krátká, protože začíná období dovolených a z toho důvodu bývá hodně hráčských absencí. Přípravu jsme zahájili 16. července. V rámci přípravy jsme odehráli 2 přátelské zápasy, první jsme odehráli v kombinované sestavě s hráči z Mladče venku proti Července a vyhráli 6:5. Druhý přátelský zápas jsme hráli doma proti Postřelmovu a prohráli 2:3.  

 

Jsou ve Vašem klubu nějaké novinky?

Mnoho novinek u nás není, vedení i trenérské týmy zůstávají stejné. V loňském roce jsme měli 2 týmy dorostenců áčko a béčko, letos už bude pouze jeden tým dorostu v krajské soutěži. Rádi bychom v dalších letech zainvestovali do našeho areálu a trošku zrenovovali chátrající stavby v areálu.

 

Proběhly u Vás přestupy?

Velké přestupové změny u nás nebyly. Tým áčka doplnili hlavně naši dorostenci Lukáš Novák, Lukáš Faksa a Šimon Schlauch a odešli Vašek Dostál a David Košůtek.

 

Autor rozhovoru: Nikola Koriťáková 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou