2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 10:15

12.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhující závěr v Praze, Čížová poražena!


Branky


0

Ve sváteční den se Aritma s Čížovou rozhodly předehrát 12. kolo Divize A. Příchozí diváci čekali na gól až do 73. minuty, kdy se trefil domácí Pivrnec. Chvíli před koncem odpověděl čížovský Jirouš a zdálo se, že se půjde do penalt. V první nastavené minutě se však o slovo přihlásil Rybka a zasadil Jihočechům rozhodující direkt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížovské bloky

V předehrávce 12. kola fotbalisté Aritmy potvrdili, že na silné soupeře zkrátka umí. Vyrovnané utkání přineslo minimum gólových šancí, drtivou většinu času se míč pohyboval mezi vápny. Úvod zápasu se nesl ve znamení platonické převahy hostů, kteří sice drželi míč více na svých kopačkách, ale do žádné šance se nedostali. Hrozila naopak Aritma.

 

Po dlouhém autu se dostal do zakončení Turák, ale na malém vápně byl spíše překvapen, že se dostal balón až k němu, a potřeboval na střelu o dotek navíc, čímž vyzval jednoho z bránících fotbalistů Čížové ke zblokování a zmaření první větší příležitosti Vokovických. Poté se po Podobského centru a odraženém balónu dostal do zakončení Pivrnec, jenže znovu pouze tloukl bloky.

 

Velkou šanci na otevření skóre měli Rybka s Turákem, kteří se řítili dva na jednoho. První jmenovaný však neoslovil svého kolegu zrovna ideálně a Turákovi míč utekl. Rybka za dalších pár minut zaváhal také po Podobského přihrávce, když nasměroval svou střelu pouze do míst, kde stál připravený gólman Satrapa. A když se po Hrabákově standardce a Ambrusově vybídnutí mezi tři tyče netrefil Turák, šlo se do šaten za stavu 0:0. Čížové se první dějství hrubě nepovedlo, domácího brankáře Starečka snad ani jednou neohrozila.

Rybkovo rozhodnutí v nastavení

Po změně stran zařadil druhý tým Divize A vyšší stupeň a svého soupeře napadali už při rozehrávce, což Vokovickým způsobovalo nemalé problémy. Dvakrát se do šance dostal Jirouš, jednou jeho spoluhráč Janda, ale buďto balón netrefili nebo byly jejich pokusy zblokovány. Tlak Jihočechů vyvrcholil střelou jednoho z Čížovských z hranice velkého vápna, skákavou ránu vyrazil Stareček na roh.

 

V 73. minutě se 150 příchozích diváků poprvé zaradovalo. Po rohovém kopu se Michal Pivrnec dostal na přední tyči mezi stopery a hlavičkou zaskočil Satrapu. Čížová toužila srovnat, ale nemohla se dostat do zakončení. Až přišla 87. minuta a taktéž standardní situace. Martin Jirouš se vymanil svým strážcům a v pádu hlavou skóroval.

 

Hotovo však nebylo. Střídající Květoň poslal v první nastavené minutě balón na Turáka, s čímž si ještě obrana Jihočechů poradila. Míč ale odvrátila pouze zpět ke Květoňovi, který posunul míč na velké vápno Ondřeji Rybkovi. Útočník Pražanů udělal kličku poslednímu obránci Čížové a napálil míč nechytatelně pod břevno! Čížová po rozehrání stihla už jen dvakrát nakopnout míč do vápna a rozhodčí posléze zapískal konec.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem rád, že jsme utkání zvládli výsledkově i herně. Kluci dodrželi taktické pokyny. Utkání spíše směřovalo k remíze, odehrávalo se mezi vápny. Nakonec jsme byli šťastnější, poslední akce nám vyšla. Jsem rád, že po gólu na 1:1 to kluci nezabalili. Samozřejmě se nezlobíme, že se štěstí přiklonilo k nám a vyhráli jsme. Byl to od nás kolektivní výkon, nerad bych někoho vyzdvihoval. Bylo by to nespravedlivé vůči ostatním.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Byl to remízový zápas. Prohráli jsme nešťastně gólem v poslední minutě, domácí mužstvo velmi dobře bránilo. Utkání se povedlo kapitánovi Michalu Heldovi.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Ambrus [-] , F. Podobský [-] (67. L. Květoň [-] ) , T. Modr [-] , D. Baran [-] (88. I. Bogár [-] ) , M. Pivrnec [-] , L. Hrabák [-] , J. Troníček [-] , R. Turák [-] , J. Kozel [-] , O. Rybka [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] , D. Novák [-] , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] (81. M. Kočí [-] ) , L. Dvořák [-] , T. Fenyk [-] (67. D. Chytrý [-] )

ŽK: 8. F. Podobský - 15. P. Janda , 27. T. Fenyk .
Hráči zápasu: O. Rybka - M. Held .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ČECHLOVSKÝ Ondřej, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.