1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z pražského derby vyšla lépe Admira


Branky


0

V Jinonicích se sice domácí Motorlet dostal do vedení díky Sodomovi, hosté ale vyrovnali zásluhou Mošny. Více gólů už za svá záda gólmani nepustili, a tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy, které se povedly Admiře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Sodomu zareagoval Mošna

Do očekávaného derby dvou týmů z předních příček tabulky Divize A mezi Motorletem a Admirou vstoupili mnohem lépe domácí hráči. Ve 14. minutě se Jinoničtí pustili do rychlé kombinace, na jejímž konci stál Jiří Sodoma a vstřelil už svou jedenáctou branku v sezóně. Akci předcházel tvrdý souboj ve středu hřiště, po němž hosté čekali na hvizd rozhodčího Langmajera, který však nepřišel.

 

Ve 33. minutě se Admiře podařilo vyrovnat. Majer centrovaným míčem oslovil Jiřího Mošnu a nejlepší hráč na hřišti hlavičkou překonal zkušeného gólmana Foferku.

Admira spalovala šance

Po přestávce ukázali fotbalisté z Kobylis svou nespornou kvalitu a soupeře zatlačili. Byli to právě hosté, kteří mohli rozhodnout. Jenže Michálek, jenž se blýskl parádní sólem, ztroskotal na výborném Foferkovi.

 

Nejinak tomu bylo i v případě Nádeníčka, který spálil obrovskou šanci. Velkou měrou se o to postaral znovu nestárnoucí Foferka a Motorlet může děkovat právě jemu, že si ze zápasu uzmul alespoň jeden bod. Ještě v poslední minutě utkání mohl rozhodnout Mošna, v nadějné pozici však netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Víškovy chvilky slávy

V následném rozstřelu se uvedl ve skvělém světle hostující gólman Víšek, který zlikvidoval dva pokusy domácích. A protože se za Admiru netrefil pouze Nádeníček, hosté se mohli radovat ze zaslouženého druhého bodu.

 

Foto: Oficiální web klubu FK Admira Praha



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Máme dva body, chtěli jsme tři a určitě jsme na ně měli. Soupeře jsme v podstatě nepustili do žádné pořádné šance kromě gólu a jednoho brejku. Sami jsme měli hlavně ve druhé půli šance, ale zaplať pánbůh, že jsme alespoň udělali ty penalty. Výkon byl dobrý, hráli jsme dobře, podle mě se na to dalo koukat, byli jsme jednoznačně lepší než Motorlet. Musím kluky pochválit za disciplinovanost a bojovnost.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Rajnoch [-] , M. Čmejla [-] (67. O. Měska [-] ) , J. Hájek [-] , J. Sodoma [-] , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , J. Pyšek [-] (78. Š. Hájek [-] ) , J. Karbulka [-] , T. Lukič [-] (83. S. Zdichynec [-] ) , A. Tvrdý [-]

FK Admira Praha
P. Víšek [-] - Š. Zahálka [-] , B. Nádeníček [-] , J. Šmidrkal [-] (65. J. Šimek [-] ) , T. Majer [-] (80. P. Zolotuchin [-] ) , J. Michálek [-] (65. P. Jackl [-] ) , J. Mošna [-] , M. Paťha [-] , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

ŽK: 5. T. Lukič , 52. J. Karbulka - 21. M. Paťha , 29. J. Mošna .
Hráči zápasu: J. Mošna .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DUDA Miroslav, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.