5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov si pochutnal na Bohuslavicích


Branky


0

Oldřišov si s přehledem poradil s Bohuslavicemi, kterým nasázel pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov sice nastoupil v hodně kombinované sestavě, ale příliš mu to neuškodilo, protože o víkendu triumfoval pětibrankovým rozdílem. Bohuslavice doplatily na obrovské množství individuálních chyb. První hrubku vyrobily v 18. minutě, kdy po dlouhém pasu Šamárka namazal hostující Horsinka nechtěně Bořuckému a ten nemilosrdně trestal – 1:0. Fotbalisté Bohuslavic však neklesali na mysli. Po odvážném průniku Radima Kociána mohl vyrovnat Sebrala, jenže z deseti metrů poslal balon pouze do oblak. Těsně před přestávkou si ale hostující defenziva vybrala další slabší chvilku, když zaspala při rohu Michala Jadrného a Kurka vsítil důležitý gól do šatny – 2:0. 

 

V 53. minutě na sebe bohuslavičtí zadáci opět nechápavě koukali, protože po standardce Šamárka vůbec nereagovali na náběh Kurky – 3:0. Kanonáda Oldřišova pak pokračovala v 58. minutě. Kurka zatáhl míč po křídle, následoval luxusní centr do šestnáctky a parádní hlavička Klementa – 4:0. Snížení mohli obstarat Radim Kocián s Jiřím Kociánem, jenže prezentovali se spíše ragbyovými pokusy. Demolici Bohuslavic uzavřela 70. minuta. Agilní Bořucký si sice vylámal zuby na brankáři Grossovi, ale dorážející Klement osvědčil obrovský důraz, když z pětky ve skluzu pečetil na finálních 5:0. Hosté tedy zůstali přikováni na poslední příčce tabulky, zatímco Oldřišov se nenápadně tlačí na medailové stupínky.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Opět jsme strašně těžce lepili sestavu, ale nakonec jsme se s tím poprali výborně. Diváci sledovali velice kvalitní utkání, kdy se i hosté snažili hrát otevřeně a rychle. Bohuslavice rezignovaly až po třetí obdržené brance. Z trávníku se naprosto vytratily a my už jsme dominovali. Znovu jsme vstřelili pěkné góly, takže naši fanoušci snad byli spokojení.

SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: Oldřišov se na výhru moc nenadřel. Soupeři jsme vlastně všechny branky darovali, protože jsme dělali úplně nepochopitelné individuální a taktické chyby. Tohle se nám nesmí stávat. V ofenzivě jsme naopak byli docela bezzubí. Sice jsme párkrát vystřelili, jenže většina našich pokusů by se spíše hodila do ragby. Kromě dvou standardek Sebraly jsme vůbec netrefili branku.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Droppa [-] , M. Ulička [-] , M. Steuer [-] (60. P. Pardy [-] ) , J. Šamárek [-] - A. Utěšený [-] , J. Klement [-] (84. J. Bielak [-] ) , M. Jadrný [-] , R. Kurka [-] - R. Wicha [-] , D. Bořucký [-] -

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - J. Kocián [-] , P. Kocián [-] , T. Štefek [-] , R. Heiduk [-] , D. Štefek [-] , R. Kocián [-] (71. T. Těžký [-] ) , M. Sebrala [-] (74. P. Štefek [-] ) , R. Dihel [-] (65. P. Cigán [-] ) , M. Strýček [-] , T. Horsinka [-]

ŽK: 56. J. Klement - 66. T. Horsinka .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - TROJAN Roman, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.