Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál na lídra nestačil


Branky


0

Lídra tabulky krajského přeboru z Heřmanic hostili v krásném nedělním odpoledni na svém hřišti fotbalisté FC SO Bruntál a po nevýrazném prvním poločase ve druhém soupeře přehrávali, alespoň na bod ale i přes dostatek brankových příležitostí nakonec nedosáhli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený tým hostů předváděl v Bruntále od začátku prvního poločasu technický, kombinační fotbal a vytvořil si převahu ve středu  hřiště. Domácí chtěli vzdorovat důslednou obranou, ale na jejich kopačkách bylo vůči soupeři až příliš respektu.

 

Hosté přihrávkami ve středu  hrací plochy drželi míč na svých kopačkách a přecházeli do útoku. Ve 3. minutě zahrával hostující Šebek z levé strany rohový kop, domácí obrana nechala před svou bránou zcela volného Manteye a ten hlavou zblízka nezadržitelně skóroval. Domácí odpověděli zvýšenou snahou. V 17. minutě zahrozil domácí tým, střela Orsága ale neprošla a také další pokus Ostráka obrana Heřmanic odvrátila. Hráči Heřmanic se výborně pohybovali a vidět byli zejména hráči černé pleti Opata a Mantey. Ve 25. minutě pronikal po levé straně Šimáček, jeho centr naštěstí nikdo z jeho spoluhráčů v šestnáctce domácích nezachytil. Ve 27.minutě nebezpečně centroval před branku Bruntálu Půda, domácí defenzíva přežila bez ujmy. Ve 29. minutě domácí faulovali, trestný kop Půdy ale přestřelil i vysokou tribunu za zadní brankou stadiónu. Ve 34. minutě přišlo další zaváhání domácí defenzívy. Standardní situace Potůčka našla před brankou domácích nepokrytého Mlčocha a ten hlavou propasíroval míč po druhé za záda Minarčíka v bráně SO. Domácí chtěli a snížení měl na kopačkách ve 39. minutě aktivní Tomáš Němec. Jeho samostatný nájezd ale skončil jen v rukách brankáře Heřmanic Andrejka. Před poločasem se ještě dral do šance hostující Půda, domácí stačili odvrátit a také jejich následný rychlý protiútok na poločasovém stavu 0:2 v neprospěch bruntálského mužstva nic neměnil.

 

Do druhé poloviny utkání vstoupil domácí tým jako vyměněný. Ve 46. minutě si pohrál s obranou hostů na levé straně Tomáš Němec a po jeho následné přihrávce před bránu hostů se výtečně orientoval Ostrák, který prudkou střelou zblízka vrátil svůj tým do zápasu. Snížení Bruntálské na budilo. Hosté se dostali pod velký tlak. Ve 48.minutě poslal centr před bránu hostů Kazar, nikdo z jeho spoluhráčů na něj ale nedosáhl. Ve 49. minutě pálil prudce na svatyni Heřmanic opět agilní Němec, míč ale prosvištěl těsně kolem tyče branky Heřmanic. Sebejistí hosté ztratili půdu pod nohami a museli čelit náporu domácích. V 52.minutě je v šanci opět aktivní Tomáš Němec, nedávný baníkovský gólman Andrejko opět včas zasáhl. V 55. minutě se dostali po delší době ke slovu hosté. Minarčík ale nadvakrát pokusy Půdy a Šebka zlikvidoval. V 57. minutě měli domácí příležitost trestného kopu. Patrik Havlíček ale levou tyč brány hostů těsně minul. Domácí předváděli velmi dobrý výkon a sahali po vyrovnání. V 63. minutě byli v akci Němec s Klembarou, stav se neměnil. Zkušení hosté přežívali i se štěstím a čekali na příležitost. Ta přišla v 65. minutě. Po přihrávce mezi obranu domácích vstřelil Šebek zblízka třetí gól Heřmanic. Domácí ani za nepříznivého stavu nesložili zbraně a bojovali dále. V 74. minutě vyslal Kazar kolmou přihrávku na Orsága, ten ale samostatný nájezd na brankáře Heřmanic nezvládl a radovat se mohl Andrejko v bráně Heřmanic. S blížícím se závěrem to domácí stále zkoušeli. V 77. minutě ale podnikli protiútok hosté a střela Mlčocha olízla břevno Minarčíkovi brány. Tlak domácích v závěru narůstal. V 85.minutě se dostal před velkým vápnem hostů k míči Patrik Havlíček a prudkou střelou k levé tyči ještě vykřesal naději pro bruntálský kolektiv. V závěrečných minutách domácí chtěli a bojovali do poledních vteřin. Hosté ale odehráli závěr zkušeně a tak mužstvo Bruntálu na vyrovnávací gól nedosáhlo.

 

zdroj text a foto: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): V prvním poločase jsme nebyli určitě lepší. Ve druhém jsme ale soupeře přehrávali a měli příležitostí ke vystřelení branek. Heřmanice ale mají ve svém středu zkušené a kvalitní hráče a to bylo možná rozhodující. Myslím ale, že jsme rozhodně až tak špatný výkon neodvedli a byli blízko bodů.




Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - M. Došla [-] , V. Horák [-] , L. Češek [-] (68. R. Zatloukal [-] ) , T. Kazár [-] , M. Ostrák [-] , P. Havlíček [-] , T. Němec [-] (63. P. Klembara [-] ) , L. Mohyla [-] (77. M. Cabal [-] ) , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , D. Fojtík [10.0] , E. Opata [-] (80. A. Effa [-] ) , M. Šebek [-] (89. J. Hetto [-] ) , V. Potůček [-] (77. J. Strakoš [-] ) , P. Schwarz [-] , S. Mantey [-] , K. Půda [-] (90. D. Fedák [-] )

ŽK: 83. J. Krajčovič - 45. M. Šimáček , 88. J. Strakoš , 90. M. Šebek .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - LALÍK David, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.