Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlo dorazilo do Lomnice v devíti a do druhé půle nenastoupilo


Branky


0

Mnoho otázek vyvolal nedělní souboj Lomnice B a trápícího se Starého Sedla, které na hřiště souepře dorazilo jen v devíti lidech. Už během první půle inkasovalo hned šestrkát a se štěstím dokázalo ještě minutu před koncem snížit. Vyčerpání však bylo obrovské, hromadila se další zranění a naděje nebyla žádná, a tak se Starosedleští rozhodli, že do druhé půle už ani nenastoupí, a všam tak zamotají hlavu. Co se teď bude dít, který výsledek bude uznán za správný, jaký trest je postihne a jaký vliv na ně bude aktuální bezmoc mít? Odpovědi na všechny tyto otázky dostaneme až časem, některé dříve, některé více. Zatím to ale berme tak, že Lomnice vyhrála 6:1 a pojďme si popsat ten první a zároveň poslední poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice Sedlo svázala před jeho brankou a střílela

Staré Sedlo bylo už tak v utkání out-siderem, natož v devíti lidech a sotva slátané sestavě. A Lomnice nehodlala nabídky snadné kořisti nevyužít, a tak vybojovala balón a uzavřela hosty na jejich polovině a střílela a střílela. Už v šestnácté minutě se dokázal prosadit Michal Štěpanovský, o pár minut déle si dal vlastní branku Sergej Levčenko a bylo předem rozhodnuto. Mnoho šancí sice ještě nevyužila, ale i tak toho bylo pro Sedlo dost. V devíti lidech navíc stále docházely fyzické síly a množila se i další zranění. A tak přišel zběsilý závěr půle, v němž dostali míč do sítě postupně v rychlém tempu Stanislav Hauf, František Čermák, znovu Michal Štěpanovský a ještě jednou Stanislav Hauf. V poslední minutě se však Lomnice dopustila série chyb a Sedlo se dočkalo snížení, o nějž se postaral Miroslav Veits. A to už bylo vše. Pro mnoho faktorů se však už Sedlo rozhodlo do druhé půle nenastoupit a neriskovat tak zbytečně další zranění svých oslabených hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Dnes není vůbec, co hodnotit. Hráli jsme jen poločas, protože soupeř odmítl do druhého nastoupit pro zranění mnoha hráčů. Sedlo dorazilo jen v devíti a bylo otázkou, kolik branek dáme. Více k tomu nemám, co povědět, teď je jen otázkou, jak to vyřeší komise.

TJ Staré Sedlo
Staré Sedlo: Staré Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - J. Oršula [-] , R. Macek [-] , F. Obešlo [-] , F. Čermák [-] , S. Hauf [-] , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Suchý [-] , T. Tonhauser [-] , M. Matoušek [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - S. Levčenko [-] , P. Feistl [-] , M. Veits [-] , K. Hladký [-] , R. Šalka [-] , R. Zikmund [-] , K. Urban [-] , J. Hajdu [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - PTÁČEK Josef (N), PTÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.