Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno ztratilo v Poříčí veledůležité body


2

Poříčí se dokázalo na zápas s favorizovaným Krásnem skvěle připravit a v utkání, v něž opanovalo obrovské vysilující horko, jej snadno a jednoznačne přehrálo a zaslouženě zvítězilo v poměru 3:1, čímž se bodově dotahuje na třetí Lomnici. Naopak pro Krásno je to obrovská ztráta, která ho pravděpodobně bude stát postup. S Chodovem má Bnaík sice současně stajný počet bodů, ale hodně ztrácí na skóre a k tomu má Spartak ještě zápas k dobru, a i kdyby porazil Baník chodovský tým ve vzájemném utkání, bude pro něj těžké dotáhnout velký rozdíl ve skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí bylo jasně lepší, ale výraznější výhodu z toho nevytěžilo

Poříčí zaskočil osoupeře skvělým nasazením a aktivitou hned od počátku utkání. A tato převaha domácím zůstla pocelý poločas. Poříčí mělo spousty šancí, ale v útoku se mu příliš nedařilo. Jeho asi největší tutovku zastavilo břevno, a když nepomohly tyče, byl na své mmístě buď brankář, nebo fungovalo silové pole okolo jeho branky. Všechny tři faktory najednou selhali v první půli jen jednou, a sice ve chvíli, kdy přímý kop poslal na zadní tyč Viktor Friml a jeho netečovaný nenápadný pokus proklouzl až do branky. Jinak se ale nezadařilo. A Krásno? To si nevytovřilo zhola nic, a tak poločas skončil 1:0 pro domácí. Jediné, co by snad ještě stálo za zmínku je zranění bankáře Poříčí, kerý během půle nešikovně spadl zádami na patu soupeře a ve druhé půli proto musel střídat.

Rozhodly dva rychlé góly

Ve druhé půli už se ale domácím dařilo lépe. Velmi rychle se prosadil Tomáš Reitmeier, který dostal přihrávku do běhu, míč si šikovně zasekl a podstřelil brnkáře. Následně měl sice velkou šanci Václavík, kterého poslal do dobré pozice Lorenz, ale první jmenovaný trefil pouze brankáře, a když se Krásno nedokázalo do utkání rychle vrátit, tak Poříčí rozhodlo. Po lajně proběhl Jiří Miksa, který se šajtlí trefil nádherně do volného místečka na bližší tyč a rozhodl o výhře Poříčí. Oběma týmům ale pro velké horko rychle docházaly síly, a tak se od tempa stále více ustpovalo a zápas se v podstatě jen dohrával. V pětašedesáté minutě se tedy ještě čestným zásahem připmněl Roman Trnka, kterého po skvělé práci našel zpětnou přihrávkou opět Lorenz a dostal ho do velmi dobré pozice, zbytek už asi vysvětlovat nemusím. Od té doby už se ale nestalo vlastně nic. Zápas se jen v klidu dohrával a na další změnu stavu už se nikdo nezmohl. Poříčí tak zvítězilo 3:1.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Tomáš Reitmeier: Dnes to byl v našem podání výborný zápas. Celou dobu jsme byli lepší a ještě jsme neproměnili mnoho jasných tutovek. Od Krásna jsme čekali rozhodně více, než předvedlo. Hosté byli v plné sestavě a i nás samotné překvapilo, jak jsme je snadno suverénně přehráli.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Zápas ovlivnilo obrovské vedro. Bylo nedýchatelno a rychle docházely síly. Myslím, že se muselo všem hrát hodně špatně. Poříčí na nás nastoupilo hodně aktivně a my jsme mu vůbec nestíhali, jen jsme bránili a padalo hodně žlutých karet. Soupeř měl opravdu hodně šancí, ale přesto jsme po první půli prohrávali jen 0:1. Ve druhé půli jsme ale dostali dva rychlé góly a bylo rozhodnuto. V průběhu zápasu se nám ještě zranil brankář a musel chytat jeden z hráčů. Zápas už se pak ale jen dohrával, ono to v tom vedru totiž opravdu nebylo snadné. Já tedy nevím, o kolik hráčů A-týmu Baník posílil, ale zdálo se mi, že jich muselo být mnoho, protože hráli výborně a dělali si s námi, co chtěli.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - M. Krček [-] (80. M. Zaja [-] ) , T. Reitmeier [-] , L. Kalous [-] , J. Miksa [-] (82. J. Graňák [-] ) , V. Číž [-] (70. M. Harvánek [-] ) , L. Dufek [-] , J. Malášek [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , M. Tuschinovschi [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] (61. R. Trnka [-] ) - R. Schlossbauer ml. [-] , P. Poplštejn [-] , O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] - M. Kvapil [-] , J. Husák [-] , L. Šereda [-] - W. Lorenz [-] , L. Ruppert [-] , K. Václavík [-] (46. K. Šereda [-] ) -

ŽK: 85. Š. Dubaj , 86. M. Zaja - 17. L. Šereda , 24. R. Schlossbauer ml. .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 5. 2016 20:48
Porovnaval jsem sestavy, 5 hracu z acka - napsanejch, kdyz vas takovyhle vyhry v porici tesi, tak prosim
29. 5. 2016 19:43
Ví vubec redaktor,ze se na konci hraje na vzajemny zapas a ne na skore ? :-D tahle prohra vubec nic neresi ... Rozhodovat se bude 8.6. v Chodove ...