Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno v Sedle rozhodlo už v první půli, jeden z domácích šel po půli domů


Branky


1

Staré Sedlo je v rozkladu, mnoho hráčů skončilo, mnoho jich je zraněných a Sedlo po rozdělení soutěže v podstatě ouze jen lepí sestavu. To se ostatně potvrdilo i proti daleko ambicióznějšímu Krásnu, které na jeho hřišti po výměně pořadatelství rozhodlo už během první půle. O přestávce ale nastala kuriózní situace, kdy se jeden ze starosedelských hráčů, konkrétně Petr Feistl, oblékl se slovy, že na to už kašle a odešel domů. Tím pádem muselo Sedlo dohrát poločas jen v deseti a po zranění dalšího hráče, který musel do nemocnice na šití tržné rány na hlavě, jen v devíti. Přesto ale domácí ještě dokázali dvakrát snížit a druhou pli vyhrát. Krásno tak vyrovnává bodoě první Chodov a Staré Sedlo soutěž už v podstatě jen na posledním místě lepší skupiny dohrává. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno rozhodlo už v první půli

Staré Sedlo slepilo sestavu a naskočilo do zápasu s tím, že z něj v jedenácti lidech odejde alespoň se ctí, takže hrálo hodně defenzivně a v podstatě jen nakopávalo balóny. Ale ani Krásno nepodalo ideální výkon a moc se mu nedařilo, přesto to na Sedlo stačilo, a tak se už brzy dokázal poprvé prosadit Lukáš Šereda, který si narazil z Husákem a střelou v rohu vápna do vinglu otevřel v desáté minutě skóre. Na další branku se čekalo sice dlouho, ale i o nís se v pětatřicáté minutě postaralo Krásno, když Václavík vyslal přihrávkou do ulice do úniku Wolfganga Lorenze, a ten pouze po zemi obstřelil brankáře. V závěru poločasu pak ještě gólem do kabin definitivně rozhodl Lukáš Šereda, který dobře zakončil svůj individuální únik a po pětačtyřicetiminutách bylo rozhodnuto.

Přestávková ostuda, hodně krve a nečekané drama

O přestávce se stalo něco, co by snad nikdo nečekal, ohromná fotbalová ostuda. Z dresu se totiž vysvlékl po příchodu do šaten Petr Feistl a prostě odešel. Pokud mohu přidat trochu svého osobního pohledu, tak já jsem ještě nidky nic podobného nezažil a ani jsme o tom neslyšel ani na okresní úrovni. Zbytek Starosedelského týmu to ale paradoxně semklo a povzbudilo k lepšímu výkonu, i když je pravda, že Krásno ve druhé půli hodně polevilo. Takže se Sedlu zásluhou trochu slepených branek Mirosalva Veitse a Jana Makrlíka už po patnácti minutách podařilo dostat domácí tým do kontaktu se soupeřem. Pak ale přišla hrůzná chvíle, kdy se Wolfgang Lorenz protáhl mezi dvěma hráči soupeře, a ti se následně srazili hlavami, čímž si oba způsobili bloestivé a především hodně krvavé rány na hlavě. Zatímco jeden utkání ale dohrál, druhý zamířil do nemocnice, kde mu ránu sešili. Takže Sedlo nakoenc dohrávalo jen v devíti lidech, a když patnáct minut před koncem dotlačil míč do branky Matěj Kvapil, přišli domácí také o naději. Přesto ale uznejme, že Sedlo podalo ve druhé půli parádní výkon a výsledek 2:4 je pro něj jistě hodně dobrý. Všichni domácí hráči rozkládajícího se týmu si jistě zaslouži obrovskou pochvalu.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund: My máme obrovský problém s marodkou a celkově situací v klubu, takže máme problémy spíše sami se sebou. Nakonec jsme ale dali dohromady jedenáct hráčů a šli jsme hrát, ale už v první půli jsme dostali tři góly a bylo rozhodnuto, což vyústilo v něco naprosto nevídaného, kdy se jeden z mých hráčů - Petr Feistl - prostě oblékl, sebral se a odešel s tím, že to nemá cenu. Neskutečné, to je jen důkaz, že dokud se vyhrává, tak je každý hrdina, ale povahu člověka poznáte, až když se nedaří. Tím pádem jsme si s Petrem řekli definitivně sbohem, protože, když někdo nechce hrát, ať to prostě nehraje. O to více si ale zase člověk uvědomí, jak moc si může vážit těch ostatních, kteří vydrží. Ale pryč od toho. Pak se nám zranil ještě jeden kluk, takže jsme museli dohrávat jen v devíti, přesto jsme druhou půli vyhráli a se zápasem se rozloučili se ctí, za což bych chtěl všem těm statečným, kteří zbyli mnohokrát poděkovat. 2:4 je v naší situaci parádní výsledek. Pro nás už je teď důležité jen dohrát sezónu a pak se přes léto zase trochu sebrat.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Sedlo je v rozkladu, sotva polepilo sestavu a nastoupilo do utkání. Byla to taková holomajzna, přesto jsme ale první půli dokázali vyhrát 3:0 a rozhodnout. Sedlo po celý zápas v podstatě nic nevymyslelo, jen nakopávalo balóny a vepředu mělo Makrlíka, který se s tím snažil něco dělat. Potom se stala taková kuriozita, kdy jeden z domácích řekl, že na to kašle a odešel, takže druhou půli hráli v deseti. Každopádně se jim ale podařilo nějakými slepenými zásahy snížit na 2:3 a ještě utkání trochu zdramatizovat. Pak se jim ale zranil další hráč a to už bylo pro ně moc. My jsme dali ještě jeden gól a zbytek zápasu už se v klidu dohrál.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - M. Jirušek [-] , R. Zikmund [-] , K. Hladký [-] , K. Urban [-] , R. Šalka [-] , M. Veits [-] , J. Beránek [-] , S. Levčenko [-] , P. Feistl [-] , J. Makrlík [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - L. Šereda [-] , K. Šereda [-] , K. Václavík [-] , M. Kvapil [-] , J. Husák [-] - W. Lorenz [-] -

Místo: Staré Sedlo. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2016 20:01
Co mám víc udělat, abys to opravil........................................