Lomnice s Krásnem musely opět rozsoudit penalty, tentokrát ale zvítězilo Krásno


Branky


1

Zápasy Krásna a Lomnice bývají vždy napínavé a pro fanoušky kvalitního fotbalu jistě i velmi atraktivní. Vždy se totiž jedná o souboj jedněch z nejlepších týmů okresu a vždy je to taktická pastva pro oči. Tentokrát byla dokonce velká podívaná podpořena i nečekaným množstvím zásahů a nakoenc nechyběla ani červená karta. Stejně, jako v posledním případě musely ale i tentokrát rozhodnout penalty. V těch se tentokrát dařilo oběma týmům skvěle a penaltový rozstřel musel dojít až do desáté série, v níž zklamal jeden z lomnických hráčů, který tak Krásnu dovolil odvézt druhý bod. Krásno se tak osamostatnilo na drhém místě, na němž ztrácí na Chodvo tři body s tím, že má ještě zápas k dobru. Zdá se, že si to tedy o titul a postup rozdají právě tyto dva týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice Baník přehrála a zápas měla ve svých rukách, klíčový moment ale nezvládla

Baník sice začal tentokrát lépe a už ve třinácté minutě jej dokázal Wolfgang Lorenz dostat do vedení. Jenomže to Lomnici nakoplo a od té doby měla celkem jasně navrch. Vytvářela si mnoho šancí a utkání měla ve svých rukách. Ve třiadvacáté minutě navíc Roman Bureš vybojoval míč a v rychlosti jej vypálil na bránu, kde neměl hostující brankář nejmenší šanci míč lapit. V devětadvacáté minutě pak Lomnice přečíslila obranu soupeře a celou akci zakončil obratem utkání František Čermák. Lomnice byla na koni, sice ještě mnoho šancí spálila, ale v jedenačtyřicáté minutě se trefil také Stanislav Hauf a v tu chvíli se zdálo, že je rozhodnuto, tedy pokud Lomnice ve zbylých minutkách první půle tento náskok udrží. Tento moment, který se později ukázal, jako klíčový ale nakoenc nezvládla. Gólem do kabin těsně před závěrečným hvizdem snížil z dorážky Lukáš Ruppert a Krásno bylo před druhou půlí zpět ve hře.

Dvě minutky a Lomnice o vše přišla

Lomnice vůbec nezastihla úvod druhé půle, ve kterém se bleskurychle dokázal prosadit Pavel Poplštejn, a tak se začalo zase v podstatě od nuly. Tentokrát už se ale hra uklidnila a praktikoval se způsob hry, na jaký jsme byli zvyklý z předchozích střetů těchto dvou mužstev. Hrálo se z obu stran nervózně a opatrně, nikdo nechtěl udělat rozhodující chybu. Závěru utkání ještě trochu zdramatizovalo vyloučení Pavla Poplštejna, které mohlo Lomnici ještě hodně pomoci, ale nakoenc to nestačilo, a tak musely rozhodnout penalty.

Baník vydržel déle

Tentokrát se nestalo to, že by jeden z týmů v penaltách naprosto propadl, ba naopak. Oba se dokázali perfektně a soustředěně neustále prosazovat, takže se stalo to, že penaltový rozstřela došel až k desáté sérii, v níž ale toto nasazené tempo jeden z lomnických hráčů nevydržel a dovolil tak Baníku ukořistit druhý bod. Bezesporu si ho lae tentokrát zasloužily oba týmy.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Utkání mělo velmi kvalitní utkání. Hráli proti sobě dva aspiranti na postup a na výkonu to bylo znát. Hosté se sice ujali vedení, ale my jsme pak převzali iniciativu a zápas jsme otočili na 3:1. Sice jsme se mohli trefit i vícekrát, ale bohužel se to nepodařilo a soupeř navíc ještě snížil. Druhou půli jsme začali velmi špatně a soupeři jsme dovolili vyrovnat, čímž utkání znervóznělo, a proto se překlenulo až k penaltovému rozstřelu.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - R. Bureš [-] , R. Macek [-] , F. Obešlo [-] , F. Čermák [-] (85. R. Knaf [-] ) , S. Hauf [-] (75. P. Lorenz [-] ) , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Suchý [-] , T. Tonhauser [-] (75. T. Dlesk [-] ) , M. Matoušek [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - O. Pikal [-] (83. R. Trnka [-] ) , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - L. Šereda [-] , M. Kvapil [-] , P. Poplštejn [-] , J. Husák [-] (65. K. Václavík [-] ) - W. Lorenz [-] (88. T. Pinc [-] ) , L. Ruppert [-] -

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Adamec Radim - PTÁČEK Josef (N), ŠEREDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 5. 2016 09:52
V tabulce strelcu nejsou zahrnuty goly z prvnich zapasu napr. Krasno x Kr. Porici ..... pro uplnost a prehled by bylo dobre to doplnit :-)