Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice vyhrály i počtvrté v řadě...


Branky


0

Oba týmy šlidozápasupod tlakem, oba potřebují body, domácí v boji a možnou baráž do kraje, hosté pak zase v boji o vyhnutí se přímému sestupu. Vstiš měla sedmdesáti minutovou přesilovku, přesto všechny body zůstávají domácím po velmi bojovném výkonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a jedna červená

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, vytvářeli si šance a bavili tak přibližně 150 přihlížejících diváků. Ty se mohli radovat už ve 14. minutě kdy se prosadil Zbyněk Adamec a domácí tak začali plnit roli faforita utkání. Radost domácím však nevydržela dlouho, ve 20. minutě viděl domácí střelec nejprve první žlutou za faul a následně druhou ze hovor s rozhodčím. Musel tak předčastně do sprch. Domácím to udělalo čáru přez rozpočet, hra se vyrovnala. Navíc hned z první akce po vyloučení dokázali hosté srovnat zásluhou Tomáše Krejčího. Domácí si však vedení vzali obratem zase zpět, když si na dlouhý balón naběhl Václav Drnek a hlavou přehodil brankáře hostí. Do poločasu se hrálo spíše už od vápna k vápnu a tak se diváci další branky nedočkali. 

Domácí žolík

Do druhé půle šli hosté s odhodláním zápas otočit ve svůj prospěch. Dlouho nepřicházeli žádné zajímavější momenty a tak obě strany začaly střídat. Domácí trenér měl o poznání šťastnější ruky, když se do utkání rozhodl poslat Jaroslava Vonáška, ten se mu odvděčil už po dvou minutách na hřišti. Při rohovém kopu si naběhl na přední tyč a z prvního doteku uklidil míč do brány. A to od tohoto hráče nebylo všechno. V 80. minutě si naběhl na dlouhý aut, přehodil brankáře a poslal tak domácí do luxusního třígólového náskoku. Hosté pak už jen v 88. minutě dokázali korigovat stav, zásluhou Antonína Ježka na konečných 4:2 pro domácí. Kasejovice tak dál živí naději na účast v baráži o I.B Třídu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Od dvacáté minuty jsme hráli v 10, naštěstí už jsme v té době vedli. Kdo by nevěděl že je vyloučený hráč, tak ten by to ani nepoznal. Tým bych chtěl pochválit za dobrý výkon, semkli jsme se a i v deseti dokázali vybojovat důležité tři body.




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , J. Kopáček [-] - V. Drnek [-] , M. Topinka [-] (73. J. Vonášek [-] ) , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] , P. Pružinec [-] (78. T. Jakubčík [-] ) - Z. Adamec [-] - J. Šimůnek [-] (64. K. Horal [-] )

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - J. Bohmann [-] (68. J. Čmelínský [-] ) , J. Vodička [-] , D. Dušek [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , T. Maday [-] , O. Vodička [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-]

ŽK: 20. Z. Adamec , 30. J. Šimůnek , 42. J. Kopáček , 87. J. Mašek - 59. P. Purdeš , 66. T. Krejčí , 79. J. Vodička , 81. D. Dušek . ČK: 20. Z. Adamec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Legát Zdeněk - CHÁRA Zdeněk (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.