M. Hora 53. (vl.)
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter vyloupil Vstiš...


Branky


53. M. Hora (vl.) - 8. M. Dolák , 13. T. Loukota , 67. T. Loukota , 67. M. Suko
0

Měl to být vyrovnaný zápas dvou týmů ze spoda tabulky. O něco lepší výchozí pozici měl Klášter. Vstiš byla naopak jen o jeden bod od sestupových příček. Navíc ani jeden z týmů minulé kolo nebodovala a tak to chtěly napravit. To se nakonec povedlo pouze hostům, kterým k výhře pomohla i početná marodka domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl první poločas

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří měli územní převahu. Domácím se nedařilo kombinovat ani držet míč. Hosté se ujmuli vedení už v 8. minutě, kdy přesně zamířil Martin Dolák. I po vstřelené brance se zápas odvíjel stejně. Domácí se marně snažili něco vymyslet a hosté je přehrávali. A zanedlouho přišla i druhá branka hostů. Ve 13. minutě se prosadil hostující kapitán Tomáš Loukota. Do poločasu stihli hosté přidat ještě třetí branku, o kterou se postaral znovu Tomáš Loukota. Do šaten se tak odcházelo za jasného průběhu i stavu.

Zlepšený výkon domácích

Do druhého poločasu šli domácí se snahou se zápasem ještě něco udělat. Začala se jim dařit kombinace a dostávali se i do šancí. Po jedné z nich si v 53. minutě dal Milan Hora vlastní gól. Domácí to zvedlo a začali hosty přehrávat. Jenže žádná další akce se prozatím neuchytila. A tak z první vážnější šance ve druhém poločase udeřili hosté. Střídající Michal Suko v 67. minutě poslat Klášter znovu do tříbrankového vedení. Domácí se ještě snažili s nepříznivým stavem něco udělat, což už se bohužel nepovedlo. Navíc, když v 81. minutě viděl druhou žlutou kartu Ondřej Vodička bylo definitivně rozhodnuto. Hosté vyhráli 4:1 a mají jistotu že se vyhnou přímému sestupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Momentálně se potýkáme s velkou marodkou, takže posledních pár utkání hrajeme vždy v jiné sestavě. První poločas jsme absolutně nezvládli, nedařila se nám kombinace, ani držet balon. Soupeř nás jasně přehrál a vedl 3:0 v poločase. Do druhé půle jsme vstoupili lépe. Hráli jsme aktivněji a i si vytvářeli nějaké šance. Povedlo se nám snížit. O chvíli později ovšem soupeř využil naší špatné rozehrávky a znovu nám odskočil. Byla to škoda byla to jejich první velká šance v druhé půli."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - A. Ježek [-] , P. Švec [-] , J. Bohmann [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , V. Zachariáš [-] (38. P. Purdeš [-] ) , J. Čmelínský [-] (74. V. Hřebec [-] ) , M. Švec [-] , T. Maday [-] , O. Vodička [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (60. M. Suko [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] (89. L. Tobrman [-] ) , T. Loukota [-] , D. Míčko [-] , T. Pekárek [-] (86. J. Dvořák [-] ) , M. Hora [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (70. P. Langer [-] )

ŽK: 42. O. Vodička , 64. J. Čmelínský , 65. A. Ježek - 58. M. Hora , 81. T. Pekárek . ČK: 81. O. Vodička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KLIK Jiří, ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.