2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Opava vyválčila tři body


Branky


31. J. Frank , 73. V. Henčl
0

Do Opavy přijel rezervní tým z Kobeřic, který tam zanechal velmi dobrý dojem. Prvních dvacet minut měl převahu, ale udeřila Opava, která se ujala vedení. To navýšila vedení v druhé půli ještě jednou brankou a v tabulce tak má další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice měly podařenější vstup do zápasu. V první dvacetiminutovce si vytvořily kobeřičtí tři velké šance. Postupně si na výborně chytajícím Bohumíru Lorenzovi vylámaly zuby Jan Návrat, Ondřej Bedrich a Robin Náhlík, kterří sami před ním nezachovali chladnou hlavu. Pak se hra vyrovnala a do vedení šla se dostala domácí družina z Opavy. Po pěkné akci se na hranici šestnáctky zmocníl míče Jan Frank a pěknou střelou napnul síť hostující svatyně – 1:0. Do poločasu zahodili za domácí velké šance Jan Hermann a Ivo Kratochvíl. 

Ve druhé půli pokračovala nadále vyrovnaná hra přelévající se mezi pokutovými územími. Mírnou převahu měla domácí ekipa z Opavy. V 73. minutě po dlouhém autu právě vystřídajícího Daniela Kowalského uklidnil domácí fanoušky Vojtěch Henčl – 2:0. Zápas ještě mohli zdramatizovat kobeřický Pavel Hlawenka s Vojtěchem Malchárkem, ale jejich šance zůstaly nevyužité. Domácí fotbalisté z Opavy vyválčili z těžkého souboje tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Kobeřice byly nejlepší soupeř, se kterým jsme hráli. V první dvacetiminutovce si vypracovaly několik šancí, které lapil brankář Lorenz. My jsme nehráli optimálně a mnoho náznaků šancí jsme zbytečně překombinovali. V první půli jsme se ujali vedení. Ve druhé už jsme byli o něco lepší, ale stále jsme situace špatně řešili. Vysvobozující druhý gól jsme dali asi dvacet minut před koncem.

TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): Na začátku jsme měli tři tutovky, které jsme nedali. Pak se hrálo hlavně mezi šestnáctkami, hrálo se nahoru dolů, velké nasazení z obou stran. Ve druhé půli to bylo to samé.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Herrmann [-] (72. D. Kowalski [-] ) , V. Henčl [-] , P. Kavan [-] , J. Frank [-] (88. M. Mathias [-] ) - I. Kratochvíl [-] (86. M. Vaněk [-] ) , R. Škrobánek [-] - - T. Matějek [-] , D. Vaško [-] (81. L. Chalupa [-] ) , R. Holuša [-] , R. Jedlička [-]

TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - R. Náhlík [-] , D. Boček [-] (86. M. Rybenský [-] ) , V. Malchárek [-] , J. Návrat [-] (83. J. Bitomský [-] ) , P. Hlawenka [-] , O. Bedrich [-] (60. M. Havranke [-] ) , D. Petroš [-] , P. Stuchlík [-] (78. R. Hahn [-] ) , M. Vidlák [-] , D. Mrva [-]

ŽK: 66. D. Mrva .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - ČAPEC Libor, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.