T. Hink 63.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkovským se nepodařilo potvrdit výhru z minulého kola


Branky


63. T. Hink - 35. D. Brda , 44. F. Horvát , 57. S. Pfejfer
0

Na pavlíkovském hřišti tentokrát domácí přivítali mužstvo FC Jesenice. Hra i držení míče bylo na obou stranách vyrovnané, výsledek však nikoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 20 minut utkání se odehrávalo mezi vápny obou mužstev a obešlo se bez nějakých výraznějších akci. Držení míče bylo na obou stranách víceméně stejné. První vážnou šanci ovlivnit výsledek měl ve 27.minutě D.Brda, ale se svojí možností vstřelit úvodní gól zápasu naložil bídně. Tentýž hráč vzal ve 35.minutě zodpovědnost na sebe a ukázkově k tyči zakončil přímý kop, 0:1. Pavlíkov ohrozil hlavně v podobě jedovatých střel Hink, ten ve 40. minutě vypálil střelu, která letěla přímo do šibenice Řehořovi branky, nicméně ten svůj tým podržel a míč vytěsnil na roh. Před koncem poločasu mohl Horvát navýšit vedení Jesenice, ale svůj nájezd na brankáře neproměnil. Stejná příležitost se mu naskytla ve 44.minutě, kdy si narazil míč s Jeníčkem a tváří tvář brankářovi Konopáskovi se tentokrát již nemýlil, 0:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 Druhý poločas začal stejně jako ten první. V 57. minutě našel ze středu pole J.John lahůdkovou přihrávkou za obranu rozběhnutého S. Pfejfera a ten zvýšil vedení Jesenice na 0:3.  Jiskřičku naděje pro Pavlíkov vykřesal v 63.minutě Hink, který se na velkém vápně obtočil kolem svého strážce a střelou o tyč překonal Řehoře. Tento gól nabudil domácí, kteří začali mít více ze hry. Jesenice se zatáhla na vlastní polovinu a hrála spíš na brejky. Nicméně vítězství si již vzít nenechala. Na konci zápasu se trochu jiskřilo mezi Fraňkem a Brdou, ale rozhodčí situaci zvládli i bez jakéhokoliv vylučování. Jesenice tak porazila aspiranta na sestup Pavlíkov 3:1 na jeho domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Tomáš Hink: "Chtěli jsme potvrdit výhru z minulého kola. Citelnou ztrátou pro nás byl brankář Melč a udělali jsme několik hrubých chyb, které soupeř proměnil. Jinak jsme po celou dobu byli vyrovnaným soupeřem a místy si troufnu říct, že jsme byli lepším týmem. Dostali jsme laciné góly a některé šance jsme neproměnili. Přestože jsme asi v 60. minutě dali branku, srovnat už se nám nepodařilo. Příští víkend jedeme do Zavidova, kde se budeme muset víc poprat, pokud plánujeme udržení v soutěži."

FC Jesenice
Bedřich Bočánek: "Výborný výkon celého mužstva, bojovný a zodpovědný ve všech činnostech. Velká pochvala a poděkování všem hráčům!"



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Konopásek [-] (46. T. Jirásek [-] ) - L. Kříž [-] , T. Gebhart [-] , T. Hink [-] , L. Polcar [-] , D. Linhart [-] (8. D. Čech [-] ) , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] , P. Hamouz [-] , D. Franěk [-] (90. P. Čech [-] ) , M. Brož [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , J. Mutínský [-] (46. J. Beneš [-] ) , P. John [-] , Z. Balý [-] - M. Pacourek [-] (80. D. Kapoun [-] ) , D. Brda [-] , S. Pfejfer [-] , F. Horvát [-] - D. Jeníček [-] , J. John [-] -

ŽK: 8. D. Franěk , 77. T. Gebhart - 34. S. Pfejfer , 42. D. Brda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - TITLBACH Marek, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.