5:1
(4:0)
67. M. Kopáček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zázrak z podzimu se neopakoval, Janov odjel s debaklem


Branky


6. M. Tvrz , 14. P. Nováček , 24. P. Faigl , 35. Z. Červený , 47. R. Hertl - 67. M. Kopáček (p.)
0

Po sobotních výsledcích klesl lídr tabulky – rezerva SK Rakovník až na 4. místo, poněvadž Hředle, Olympie Rakovník i Kněževes své zápasy zvládli. Hosté z Janova byli před utkáním na 5. místě v tabulce, když měli pouze o 5 bodů méně a navíc ve 2. kole v podzimní části se na svém hřišti postarali o jedno z největších překvapení podzimu, když rakovnickou rezervu porazili 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vlétli s chutí a velkým elánem. V 6. minutě vysunul Mates dlouhým pasem Marka Tvrze, hráče 14. kola, který nedal bombou na přední tyč Kopáčkovi šanci, 1:0. Ve 14. minutě domácí předvedli další parádní akci. Tentokrát Mates potáhl míč po pravé lajně a přesným centrem našel Nováčka. Ten předskočil bránícího hráče a překonal Kopáčka podruhé, 2:0. Domácí v prvním poločase předváděli kvalitní výkon, který režíroval Hertl. V 18. minutě právě on vysunul parádní šajtlí Marka Tvrze, kterého ovšem tentokrát zradilo zpracování. Ve 22. minutě se Marek Tvrz prezentoval pěknou individuální akcí a poslal do čisté brankové šance Cibulky. Jeho úmysl pro janovské naštěstí přečetl Kopáček a domácí vytěžili pouze rohový kop. O dvě minuty později předvedli domácí nádhernou kombinační akci, kterou zakončil Zdeněk Červený střelou do prázdné branky, 3:0. V prvním poločase jasně dominoval tým domácích, hosté si nepřipravili téměř nic, kromě ojedinělých brejků, které ovšem skončili nepřesnou finálovou přihrávkou nebo špatným zakončením. Dominanci Rakovníka stvrdil ve 36. minutě Faigl, jehož nohu ve vápně hostů přesným centrem našel aktivně hrající Mates, 4:0. Do konce prvního poločasu domácí drželi míč především na svých kopačkách a zápas si vyloženě užívali.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí stejně aktivně. Ve 49. minutě byl na vápně hostů faulován Marek Tvrz. K volnému kopu se postavil Rostislav Hertl a parádním kopem vymetl pavučinku v šibenici Kopáčkovy branky, 5:0. Utkání bylo definitivně rozhodnuto a domácí velmi polevili v nasazení a lehkosti, která je zdobila v prvním poločase. Po rychlém brejku Janova přišel zbytečný faul Cibulky ve vápně. Následný pokutový kop v 67. minutě proměnil brankář Kopáček, nejlepší hráč hostů, 5:1. Utkání se skutečně jen dohrávalo. Hra se mírně vyrovnala. V závěru měl ještě dvě velké šance Marek Tvrz, ale oba dva jeho nájezdy lapil vynikající Kopáček. Rezerva Rakovníka se po jasném vítězství vrátila do čela Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: Po sobotních výsledcích jsme chtěli jednoznačně vyhrát a vrátit se do čela tabulky. Výkon v prvním poločase se musel divákům líbit, protože to jsme na hřišti jednoznačně dominovali po všech stránkách. Hlavně k vidění byly krásné fotbalové momenty, ze kterých padly pěkné branky. Po rychlé brance v druhém poločase jsme polevili, ale hosty do výraznější šance nepustili. Jsem rád, že jsme i v druhém jarním utkání Okresního přeboru vstřelili 5 branek a vypracovali si řadu dalších šancí. Věřím, že v tom budeme pokračovat i za týden v Kolešovicích.

Sokol Janov
Tomáš Kinter: V nedělním utkání dvou dočasných sousedů v tabulce ukázalo pět hráčů Rakovnického áčka, že fotbal opravdu hrát umí a jasně dominovali nad našimi hráči okresního přeboru v prvním a v části druhého poločasu. Za jasného výsledku domácí trenéři sáhli k jejich k stažení, hra se zčásti vyrovnala a do šancí jsme dostávali i my, ale bohužel jsme ani jednu nedokázali proměnit. Soupeři bych chtěl pogratulovat k zcela jistě zaslouženému vítězství a do dalších zápasů popřát více utkání, kdy nebudou muset sáhnout do "rezervy" svého A mužstva.



Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - Z. Červený [-] , M. Cibulka [-] , M. Kučera [-] , P. Vydra [-] (70. R. Hamouz [-] ) - P. Faigl [-] (63. M. Fojtík [-] ) , K. Kaňák [-] (25. P. Kýzl [-] ) , R. Hertl [-] (52. J. Gregor [-] ) , T. Mates [-] - P. Nováček [-] (83. P. Tvrz [-] ) , M. Tvrz [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , M. Karnafel [-] , T. Čuda [-] (60. J. Koukal [-] ) , J. Koukal [-] - M. Haluza [-] (35. L. Bajer [-] ) , M. Havran [-] , J. Kail [-] (46. R. Konvalinka [-] ) , J. Kloub [-] (46. J. Linc [-] ) - M. Peták [-] (63. A. Alijevič [-] ) , J. Skoupý [-] -

ŽK: 51. M. Cibulka - 90. J. Skoupý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TITLBACH Marek - POLÍVKA Zdeněk, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.