2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebezpečnější Černilov musel skousnout prohru s Novým Hradcem


Branky


0

Černilov si během zápasu vytvořil řadu šancí a několikrát trefil brankovou konstrukci. Efektivnější tak byli domácí fotbalisté, kterým stačily dva góly pro vítězství 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastnější Nový Hradec se dostává do vedení

Fotbliasté Černilova se během zápasu dostávali do většího počtu šancí, brankáře Jana Sedláčka ale nedokázali dlouho překonat. V prvním poločase se domácí nedostávali tolik do šancí a mnohdy trnuli při příležitostech soupeře. Gólman Sedláček však i díky své brankové konstrukci neinkasoval. Jako první se tak prosadili trochu překvapivě domácí, kterým se ve třicáté čtvrté minutě podařilo využít jednu ze svých šancí, když černilovského gólmana Jana Rumla překonal Lukáš Jarotek. Hostům ani ve zbývajících minutách prvního poločasu nepřálo štěstí v zakončení, a proto první půle skončila vedením Nového Hradce 1:0. 

Hosté nedokázali prolomit střeleckou smůlu

Ve druhém poločase Černilovští pokračovali ve své hře, díky které se dostávali k řadě šancí. Domácí brankář Jan Sedláček odolával černilovským střelcům až do šedesáté čtvrté minuty, kdy se vyrovnávacím gólem předvedl Pavel Charous. V následujících minutách hosté ještě stupňovali svůj nápor, místo otočení výsledku však ještě navýšili počet nastřelených tyčí novohradecké branky. Ani ve druhé půli si domácí nevytvořili výrazně množství gólových šancí, na rozdíl od Černilova byli fotbalisté Nového Hradce efektivnější v zakončení. To že se nehraje na vytvořené šance, ale na vstřelené góly se názorně potvrdilo osm minut před koncem, kdy o konečné výhře Nového Hradce rozhodl svým druhým gólem v zápase Lukáš Jarotek. Nový Hradec si tak ze zápasu odnesl vybojované a šťastné tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: V utkání hraném v nízkém tempu se hosté prezentovali velice dobře propracovaným herním systémem a po celé utkání zle zatápěli naší obraně. Gólman Sedláček měl dnes dobře postavené tři tyče, a tak utkání rozhodla výstavní šibenice Lukáše Jarotka. Vítězství patří do kategorie šťastných. Všem hráčům děkuji za obětavý a zodpovědný výkon.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , L. Lang [-] , M. Neppl [-] (72. M. Páter [-] ) , A. Jarotek [-] , O. Vik [-] , T. Matějka [-] , J. Jindra [-] , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] , L. Matějka [-]

FK Černilov
J. Ruml [-] - T. Markovič [-] , M. Šmied [-] (46. O. Šrámek [-] ) , T. Urban [-] (56. P. Ježek [-] ) , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] , J. Kráčmer [-] , T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , D. Zumr [-]

ŽK: 61. L. Jarotek , 74. L. Lang , 76. A. Jarotek - 56. T. Urban .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Otava Marian - HRON Miroslav, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.