1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné vykřesalo v Kozlech malou jiskřičku


Branky


0

Kozly zůstávají na jaře nulové a sestup už neodvrátí. Rovné naopak ještě trochu žije. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bandry a jeho paráda

Fotbalové hřiště v Kozlech vidělo souboj dvou posledních týmů tabulky. Domácí celek zatím na jaře nevybojoval ani jeden bod a jeho sestup je prakticky jistý. K němu je ale hodně blízko i Rovné. Na podzim vzájemný zápas mnoho krásy nenabídl, Rovné tehdy udolalo Kozly 1:0. V první půli začalo lépe Rovné a vytvářelo si šance. A po 20 minutách přišla první branka. Po centru ze strany se do míče z malého vápna opřel Drobný a i díky břevnu se štěstím otevřel skóre. Alespoň malinkou náplast na bolavou fotbalovou duši domách dal ve 23. minutě Bandry. Ten se zjevil na vápně a krásnou střelou do vinglu srovnal. Hosté měli více ze hry, ale museli děkovat Doubravovi, který vychytal hned dva domácí nájezdy. A jelikož ani Rovné další šance nevyužilo, šlo se do kabin za stavu 1:1.

Rozhodnutí padlo až v samotném závěru.

Po změně stran byli opět aktivnější hosté, ale dlouho držel remízový stav. Když už to vypadalo, že Kozly vybojují první jarní body, tak je gólově "popravil" Kotrba. Ten nejprve v 80. minutě udeřil po akci ze strany, v samotném závěru pak zakončil rychlý brejk hostů. Kozly mohly za stavu 1:2 ještě srovnat, ale Doubrava byl opět na místě. Co to pro oba celky znamená? Jak už bylo napsáno, Kozly si definitivně podtrhly sestupovou větev. Naopak Rovné opět stáhlo ztrátu na Straškov na pět bodů. Ale i tak je jeho situace velmi vážná. V dalším kole jedou Kozly právě do Straškova, Rovné se doma pokusí zaskočit druhé České Kopisty.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Musím přiznat, že Rovné u nás vyhrálo zaslouženě. Více drželo míč a bylo prostě lepší. My jsme v těžké krize, z které zatím není cesta ven. Hosté působili sehranějším dojmem. Náš sestupový osud je definitivní."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Myslím si, že výsledek je spravedlivý. První půli jsme ale měli vyhrát. Na druhou stranu nás v ní dvakrát podržel brankář. Po změně stran jsme pak utkání zvrátili ve svůj prospěch. Otázkou je, jestli nám tři body budou něco platné."



Sestavy


FK Kozly
M. Štovíček [-] - L. Müller [-] , D. Gabriš [-] , G. Müller [-] , Z. Černý [-] (60. T. Hemiš [-] ) - R. Papcun [-] , J. Šulc [-] - M. Klíma [-] , L. Bandry [-] , P. Vrba [-] , L. Christoph [-] -

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - S. Körmendy [-] , L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , Š. Kotrba [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , J. Drobný [-] (75. M. Kouba [-] ) , L. Ullman [-] , L. Kouba [-]

ŽK: 60. L. Bandry , 60. J. Šulc , 71. R. Papcun .
Hráči zápasu: M. Doubrava , L. Řezáč .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - IPSER Michal, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.