4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odsoudil Straškov Rovné k sestupu?


Branky


0

V souboji o šest bodů kraloval Straškov, který zvítězil 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sekera rozsekl bezbrankový stav

Oba celky nastupovaly k zápasu s vědomím, že tři body potřebují jako sůl. Předposlední Rovné ztrácelo na Straškov pět bodů a jen výhra jim mohla přeci jen oživit naděje na záchranu. Naopak domác si právě na Rovné chtěli svůj náskok zvýšit. A utkání patřilo domácím. V 25. minutě přišla první branka, ze standardní situace se prosadil Sekera.

Hattrick a Rovné má velké problémy

Po změně stran pak Straškov definitivně rozhodl. Během 17 minut nastřílel tři branky. A všechny se zrodily po různých standardních situacích. V 53. minutě přidal druhou trefu Sekera, za deset minut dal na 3:0 Vlastník a hattrick pak dovršil opět Sekera. Dvacet minut před koncem tak domácí vedli 4:0 a zbytek zápasu si v pohodě pohlídali. Domácí se tak společně s Dubím, které vyhrálo v Oldřichově, odpoutalo od předposledního místa na rozdíl osmi bodů. Navíc Straškov navázal na podzim, když v Rovném zvítězil jasně 7:1. To Rovné už to má pořádně nahnuté (za předpokladu, že budou sestupovat dva týmy). V dalším kole jede Rovné na hřiště posledních Kozlů. Straškov hraje v Litoměřicích s tamní rezervou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér TJ Straškov: "Od začátku jsme byli lepším celkem a zaslouženě zvítězili. Ale rozhodně nemáme nic jistého, musíme bojovat dál."




Sestavy


Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Sekera [-] , P. Kloub [-] , V. Mareš [-] , D. Waldhauser [-] (58. M. Turek [-] ) , J. Novotný [-] , A. Blažek [-] , I. Cibulka [-] , J. Novotný [-] (69. M. Mikš [-] ) , O. Švec [-] (77. Z. Houdek [-] ) , V. Vlastník [-]

Podřipan Rovné
R. Kriner [-] - L. Ullman [-] (60. M. Žebera [-] ) , M. Šámal [-] (77. M. Šíma [-] ) , T. Boura [-] (79. M. Doubrava [-] ) , L. Kouba [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , V. Týle [-] (13. V. Migra [-] ) , J. Drobný [-] , S. Körmendy [-] , M. Fuksa [-]

Hráči zápasu: A. Blažek , V. Sekera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Topinka Josef - KLIMPL Miroslav, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.