O. Král 48. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Sedlčan otočil zápas v Rokycanech a skončí na sedmém místě


Branky


48. O. Král (p.) - 51. P. Haas , 79. A. Bartůšek
0

Dvě stovky platících diváků se branek dočkaly až ve druhém poločase, i když by jich radši viděly více do sítě hostujícího mužstva. Rokycany sice vedly díky Královi, ale po brankách Haase a Bratůška putují tři body do Sedlčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tutové šance, zákrok obličejem, neuznaný gól

Dva sousedé ze středu tabulky dokončili divizní sezónu vzájemným utkáním v Rokycanech, kam přijeli fotbalisté sedlčanského Tatranu. Od prvních minut se hrála vyrovnaná partie, na obou mužstvech byla vidět nulová povinnost uhrát nějaké body. V uvolněné atmosféře předváděli hráči kvalitní fotbal a ukázali, proč mohou hodnotit sezónu jako úspěšnou.

 

Do první šance se dostal domácí P. Aubrecht a hned z toho byla tutovka. V 8. minutě obstřeloval bránu, ale míč proskotačil těsně vedle tyče. O tři minuty později měl v podstatě totožnou šanci hostující Soldát, také však nesešteloval svá mířidla přesně. Po dvaceti minutách hry se do další velké šance po rohovém kopu dostal Grambal a Capouch musel zakročit svým obličejem, aby zabránil inkasování branky. Sedlčanští rozvlnili síť za Wohlmuthem ve 34. minutě, jenže si neuhlídali ofsajdovou linii, a tak gól neplatil.

Góly začaly padat už zkraje poločasu

Druhý poločas už nabídl také branky. Ve 48. minutě se Černý dostal ve vápně k odraženému balónu, byl faulován a nařízenou penaltu proměnil Ondřej Král. Vedení Rokycanům moc dlouho nevydrželo, protože se už po třech minutách hezky uvolnil Petr Haas a střelou na bližší tyč srovnal.

 

Rozdílový gól utkání si na 79. minutu přichystal hostující Adam Bartůšek. Ten přišel po hodině hry na trávník a viditelně zvedl výkon svého mužstva. Po standardní situaci a povedeném pasu se k němu dostal míč a útočník Tatranu vystřelil Středočechům tři body. Hned o minutu později byli domácí blízko vyrovnání, jenže Král mířil pouze do tyče. Poslední příležitost pak měl po dlouhém autu L. Aubrechta Procházka, ale ani jeho hlavička k vyrovnání nevedla.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Z mého pohledu to byl remízový zápas, Sedlčanští se akorát dokázali dvakrát střelecky prosadit, my jednou z penalty. Šance, které jsme měli, jsme neproměnili. Dobrý zápas hráli Lukáš Aubrecht a tradičně Honza Hereitů.“

TJ Tatran Sedlčany
Útočník T. Senft: „Fotbal se hrál na kvalitním, ale místy hodně podmáčeném povrchu. Byl to celkem vyrovnaný zápas s několika zahozenými šancemi na obou stranách. Chtěli jsme na závěr zvítězit, což se nakonec povedlo a teď už je na čase zábava.“



Sestavy


FC Rokycany
M. Wohlmuth [-] - J. Hereit [-] , P. Jindřich [-] , J. Klír [-] (24. J. Vaščák [-] ) , O. Král [-] , D. Skopový [-] (69. T. Cibula [-] ) , P. Aubrecht [-] (85. F. Škarda [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (71. M. Spěváček [-] ) , P. Grambal [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] - M. Sirotek [-] (75. P. Sirotek [-] ) , L. Soldát [-] , J. Čejda [-] (63. A. Bartůšek [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] - P. Haas [-] (90. F. Hofman [-] ) , T. Senft [-]

ŽK: 30. M. Černý , 66. L. Aubrecht - 18. L. Brotánek , 57. J. Čejda , 90. L. Soldát .
Hráči zápasu: L. Aubrecht , J. Hereit - A. Bartůšek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.