P. Haas 37.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany a Klatovy se rozešly smírně


Branky


0

V posledním zápase 29. kola Divize A otevřel skóre domácí Haas, po změně stran srovnával na konečných 1:1 klatovský Říský. V penaltovém rozstřelu bylo přáno hostům, kteří ho ovládli poměrem 4:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran šel do vedení

Ve vydatném dešti se utkaly dva týmy předvádějící kvalitní a líbivý fotbal a zaslouženě hrající v horních patrech tabulky. Uvolněný první poločas moc velkých šancí nenabídl, ke gólu měl blízko klatovský stoper Janda, který z trestného kopu pálil jen těsně nad Capouchovu bránu. Přesto se však skóre pohnulo, když sedlčanští fotbalisté využili chybné rozehrávky Klatov, do samostatného úniku se dostal útočník Petr Haas, položil si gólmana Rojíka a vstřelil úvodní gól zápasu.

Šance střídala šanci

Po změně stran měli hráči Tatranu šance na navýšení svého vedení, jenže je nevyužili. A tak se trestalo na druhé straně. Vystyd ve vápně neuhlídal Davida Říského, jenž si naskočil na Rybákův centr a připsal si čtrnáctý gól sezóny. Sám domácí stoper mohl překlopit vedení znovu na stranu Sedlčan, jenže jeho hlavičkový pokus směřující k tyči neskutečným zákrokem vytáhl Rojík z brankové čáry! Poslední velká příležitost patřila Klatovským. Lukeš šel sám na bránu, ale vylámal si zuby na Capouchovi.

Klatovy uspěly v rozstřelu

Rozhodnout tedy musely pokutové kopy a tentokrát po nich slavili hosté. Za ně totiž zaváhal pouze Rybák, kdežto na domácí straně chybovali dva fotbalisté.

 

Foto: David Štverák

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Myslím si, že jsme si zasloužili vítězství. Vedli jsme 1:0, ale vedení jsme neudrželi, jelikož jsem nepohlídal hráče ve vápně. Měli jsme další šance, abychom zvýšili vedení, ale brankář hostí chytal famózně. Já jsem měl šanci po hlavičce a myslel jsem si, že už to skončí gólem, ale brankář to reflexivně vytáhl. Penalty už byly o štěstí. Pro nás nejspíš ztracené body.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Myslím si, že to nebyl špatný zápas. Hrálo se uvolněně a ve skvělé atmosféře, kterou domácí publikum i za nepříznivého počasí vytvořilo. Podle mě je remíza zasloužená. Po vyrovnané první půli měli domácí velkou šanci, kterou neuvěřitelně chytil Rojík. U nás zase šel sám na bránu Lukeš, ale vychytal ho Capouch. V penaltách se přiklonilo štěstí k nám. Nejlepším hráčem byl Rojík.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] - M. Sirotek [-] (68. P. Pešek [-] ) , L. Soldát [-] (89. J. Křesina [-] ) , M. Dvořák [-] (79. J. Čejda [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , P. Haas [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - O. Kadlec [-] (64. Z. Cibulka [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Chirinciuc [-] , I. Vojtko [-] (85. D. Matějka [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] , D. Žáček [-] (46. M. Lukeš [-] ) , L. Krásný [-] (76. P. Harmady [-] ) , D. Říský [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ježek Václav - KAZDA Jan, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.