1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 18:00

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři kapři v třeboňské kádi a tři body pro Doubravku


Branky


0

I když hostující celek nepředvedl zrovna ideální výkon, na třeboňskou Jiskru to však přece jen stačilo. Ta sice deset minut před koncem snížila na rozdíl jednoho gólu, na body ale nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v síti domácích

Do zápasu na hřišti poslední Třeboně vkročili lépe fotbalisté z Plzně. Brzdila je však nejistota na balónu a nervozita. První minuty hráli jednoznačně pod své možnosti, a když navíc nevyužili jednu slušnou šanci, začali ztrácet půdu pod nohama. Parodoxně v 18. minutě ale dokázali skórovat. Po Ungrově akci se prosadil Matěj Trojanec.

 

Domácí tým mohl srovnat, když se v jasné šanci ocitl útočník Rossmann. Jenže střela mu nesedla tak, jak by si sám představoval, a z pár metrů trestuhodně přestřelil bránu střeženou Bouzkem. Minutu před koncem prvního poločasu se blýskl krásnou individuální akcí hostující Kuťák, když obešel dva protihráče a vypálil. Míč se odrazil přesně k Patrikovi Vyletovi a pro něj už nebyl problém dorazit ho za Skálova záda.

Drama do posledních vteřin

Také druhé dějství se odehrávalo ve stejném rytmu. Doubravka se v podstatě přizpůsobila svému soupeři a kontrolovala hru. S přibývajícími minutami otevřela Jiskra zadní vrátka a snažila se s nepříznivým stavem zápasu ještě něco udělat. To bylo jako voda na mlýn pro rychlé fotbalisty z Plzně, kteří ale nedokázali své jedinečné šance zužitkovat. Brabec šel sám na bránu a dokonce obešel Skálu, jenže zklamal. O chvilku později hlavičkoval pro změnu Vyleta do tyče.

 

V 80. minutě se Třeboň dočkala snížení. Akci započal kapitán Maxa a na jejím konci stál z dálky střílející Marek Chromčák. Výsledek utkání byl tedy až do posledních chvil nejistý, ale v nastavení utnul všechny třeboňské naděje po samostatném nájezdu Milan Ungr.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Franěk: „V první půli hosté potrestali obě naše chyby, naopak my jsme nedokázali trefit prázdnou bránu a ani zakončit ostatní nadějné centry do vápna. Ve druhé půli se hrál otevřený fotbal, nás několikrát podržel Kuba Skála a Chromčákovi se krásnou střelou povedlo snížit. Hráli jsme na riziko a v poslední minutě inkasovali.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Jsme rádi, že jsme zápas zvládli výsledkově. Co se týče hry, tak to nebylo úplně optimální. Přizpůsobili jsme se úrovni soupeře. Vyhráli jsme, ale je potřeba se dívat dopředu. Petr Morávek podal vynikající výkon, velmi dobrý výkon podali David Brabec a Pavel Krejčí.“



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Benhák [-] , T. Maxa [-] , P. Tůma [-] , M. Chromčák [-] , D. Kodras [-] , M. Rossmann [-] (63. J. Matoušek [-] ) , M. Kodras [-] (46. M. Franěk [-] ) , M. Šafránek [-] , H. Holý [-] (46. D. Kolafa [-] ) , O. Cahyna [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - M. Trojanec [-] (77. D. Künstner [-] ) , F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] , M. Ungr [-] , T. Navrátil [-] (87. A. Kolář [-] ) , D. Sýs [-] , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 59. O. Cahyna , 65. F. Benhák - 90. P. Morávek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vodrážka Dan - ŠEDIVKA Ondřej, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.