3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hořovicko přetlačilo Hradec a je blizoučko postupu


Branky


0

Jindřichův Hradec přijel do Hořovic s čistou hlavou a favoritovi až nečekaně zatápěl. Středočeši však zápas zvládli i díky dvěma gólům Daniela Hájka a i nadále pevně drží první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Na hořovickou půdu přijel soupeř, který již jistě sestupuje, nicméně na hřišti to nebylo vůbec poznat. Hosté vstoupili do zápasu s vědomím, že nemají co ztratit. Opadla z nich nervozita a byli domácím vyrovnaným partnerem. Také měli první šanci utkání – po prodlouženém balónu šel jeden z Jindřichohradeckých ze strany sám na gólmana Herca, který jeho pokus vyrazil.

 

S přibývajícími minutami se domácí začali více osmělovat a přebírat iniciativu. Zvláště po pravé straně hrozili aktivním Vrabcem, jenž v jednom případě naservíroval míč na malé vápno Štěpničkovi a sledoval, jak jeho spoluhráč trestuhodně trefuje pouze boční tyč. Po rohovém kopu pak domácí trefili také břevno! Ve 36. minutě se Hořovičtí poprvé dočkali. Po akci ze strany se zjevil Daniel Hájek sám před brankářem a zkušeně zakončil. 

Rozhodli Hájek se Zítkem

Hosty inkasovaná branka nepoložila, ba naopak. Ani nadále se nevzdávali a hráli dle slov středočeského kapitána Kaufmana velice dobře především v záložní řadě. Hradečáci chtěli ve druhém poločase co nejdříve srovnat a jejich přání se jim také vyplnilo. Postupným útokem, krásným pasem na levou stranu a ještě hezčím centrem se dostali do slibné šance, kterou nadvakrát zužitkoval Jiří Chalupský.

 

Po inkasování gólu na 1:1 Hořovicko přidalo a dokonce trefilo obě tyčky! Pak pro změnu gólman Rešl výtečně zneškodnil tutovku Hájka a za chvíli za něj zaskakovali na brankové čáře stopeři, když vykopávali míč po střele Mojdla. V 58. minutě už znovu vedl favorit utkání. Trestný kop prodloužil po souboji Štěpnička přímo pro Daniela Hájka, který se zjevil sám před Rešlem a lehce ho přehodil.

 

Hosté následně více otevřeli hru ve snaze znovu vyrovnat stav utkání a domácí je za to potrestali. Vrabec získal balón, prošel přes bránícího hráče a krásnou nezištnou přihrávkou prostrčil míč na střídajícího Vojtěcha Zítka, jenž proměnil svůj samostatný nájezd. Až nečekaně složité utkání tak Hořovicko zvládlo, dvě kola před koncem i nadále opanuje s náskokem první místo a velmi hlasitě klepe na dveře České fotbalové ligy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Po minulém kole jsme se dostali pod trochu větší tlak. Věděli jsme, že musíme vyhrát. Čekali jsme těžký zápas, víme, že Jindřichův Hradec nehraje špatný fotbal a dokud má nějakou šanci, tak bojuje. To se potvrdilo za stavu 1:1, který nebyl příjemný. Naštěstí jsme dokázali souvislejším tlakem potom a bojovností vítězství urvat na naši stranu. Není tam ta lehkost, co nás dříve zdobila, musíme tomu přidat více bojovnosti, což se dnes stalo. Velmi dobře hráli Honza Mojdl a Dan Hájek.“

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Hrálo se vyrovnané utkání. Vstoupili jsme do něj s vědomím, že nemáme co ztratit, z kluků opadla nervozita. Do druhé půle jsme vstoupili s cílem okamžitě vyrovnat, což se nám povedlo. Do té doby jsme byli lepším týmem, pak domácí svou kvalitou hru vyrovnali. Myslím si, že rozhodlo daleko větší štěstí v koncovce ve prospěch Hořovicka. Nemůžu vyzdvihnout nikoho, tento zápas bylo dílo celého kolektivu a všichni si zaslouží pochvalu.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - T. Březina [-] , O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] (84. I. Zítka [-] ) , D. Hájek [-] (64. V. Zítek [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Štěpnička [-] (77. T. Srp [-] ) , M. Nademlejnský [-] (81. J. Šubert [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-] , J. Šmíd [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Beránek [-] , L. Stejskal [-] (75. T. Cypra [-] ) , J. Zaal [-] (65. D. Cettl [-] ) , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 61. J. Šmíd , 66. J. Vaníček , 84. J. Mojdl - 57. R. Koutný , 68. T. Beránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MACHÝČEK Lukáš, MATĚJČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.